Büntetésből hagyták az erdőben a 7 éves kisfiút

Forrás: robertharding/Gavin Hellier -
medve keresés büntetés Japán Hokkaidó család eltűnt fiú erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők először azt mondták a rendőrségnek, túrázás közben veszett nyoma a 7 éves Jamatónak. Később kiderült, szándékosan hagyták a medvék lakta erdőben.

Immár harmadik napja keresik azt a 7 éves japán kisfiút, akit - mint később kiderült - a szülei büntetésből hagytak magára Hokkaido szigetén, a Nanae város melletti erdőben.

A kisfiút a legészakibb japán sziget, Hokkaido Nanae városa melletti erdőben hagyták magára szülei Forrás: robertharding/Gavin Hellier

Az Indiana Express szerint Jamato szülei először hazudtak a rendőrségnek fiuk eltűnésének körülményeiről: azt mondták, kirándulás közben szakadt le róluk a fiú, ám később kiderült, hogy büntetésből hagyták sorsára a medvék lakta erdőben.

Jamato ugyanis köveket dobált autókra és más emberekre, amivel felidegesítette szüleit, ezért ők kitették őt az autójukból. Később visszamentek, de a gyerek akkorra már nem volt ott, és azóta sem találják.

Nyomtalanul - Seholországba költözött fiatalok

Magyarországon 2014-ben a rendőrség 16 885 fiatal- és gyermekkorú eltűnése ügyében adott ki körözést. Még leírni is borzasztó, de az eltűnt fiatalok közül minden évben nagyjából százan többé nem kerülnek elő. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A riói trió: ugyanabban a számban indulnak az olimpián az észt hármasikrekhttp://www.life.hu/news/20160527-leila-liina-es-lily-luik-eszt-harmasikrek-ugyanabban-a-versenyszamban-indulnak-a-rioi-olimpian.htmlHa sikerül a selejtező, Leila, Liina és Lily Luik lehetnek az első hármasikrek az olimpia történelmében, akik ugyanabban a versenyszámban indulnak egymás ellen. NewsOrigoAmber Heard 20 millió dollárt kaphat Johnny Depptől http://www.life.hu/news/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-20-millio-dollart-kaphat-a-valas-utan.htmlAmennyiben a kaliforniai bíróság is úgy dönt, rengeteg pénz ütheti a 30 éves színésznő markát. News--Meghalt Solténszky Tiborhttp://www.life.hu/news/20160524-soltenszky-tibor-dramaturg-szinesz-rendezo-oktato-meghalt.htmlMeghalt Solténszky Tibor dramaturg, színpadi szerző, rendező, színész, tréner, oktató - jelentette a Szinhaz.hu. News--Meghalt Dagobert bácsi hangja, Alan Younghttp://www.life.hu/news/20160521-alan-young-szinesz-aki-dagobert-bacsi-hangjat-kolcsonozte-meghalt.htmlA Misted Ed című sorozat és a Kacsamesék sztárja 96 éves korában hunyt el. NewsOrigoPresser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--Késelés a Deák Ferenc térnél: két ember kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20160521-keseles-volt-a-deak-ferenc-ternel-budapesten-penteken.htmlMájus 20-án, pénteken egy férfi szóváltásba keveredett két másik férfival, egyiküket megütötte, másikukra pedig késsel támadt rá. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.