Hosszú Katinka: "2020-ban, Tokio-ban is szeretnék indulni"

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
család Hosszú Katinka Shane Tusup gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most még gőzerővel készül az előtte álló nagy megmérettetésekre férjével együtt, aki egyben az edzője is. De mi a terve későbbre, amikor a versenysport már nem lesz az élete része? Ezt árulta el Katinka!

Férjével, Shane Tusuppal közösen készülnek a riói olimpiára fáradhatatlanul. Szinte a nap 24 órájában együtt vannak, Hosszú Katinka mégis hiányolja a férjét, hiszen ilyenkor Shane inkább az edző szerepét ölti fel. Az úszónő elárulta, hogyan szoktak romantikázni, amikor arra alkalmuk adódik.

Hosszú Katinka, Shane Tusup, úszás Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

“Nagyon is szükségünk van arra, hogy férj-feleségként is minőségi időt töltsünk együtt.

Ezért ha van egy kis szabadidőnk, akkor ’date night’-ot tartunk, ilyenkor vacsorázni és moziba megyünk”

- mondta Katinka, aki azt is megosztotta, mi a terve a riói olimpia után, és, hogy az anya- és apaszerep is csábító számukra. “Bárhogy is alakul, Rio után gőzerővel folytatom tovább az úszást, 2020-ban, Tokio-ban is szeretnék indulni. Mellette párhuzamosan építem tovább a vállalkozásomat.

Egyszer pedig biztosan eljön az az idő is, amikor megállapodunk, és a férj-feleség-edző-tanítvány szerepkörből egy új szintre lépünk,

ahol elsősorban anya és apa leszünk, ugyanis három gyereket szeretnénk majd" - mondta Katinka az InStyle magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.