házasság család nyílt levél megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki mély depresszióba esik, van, aki dühében akár bosszúra is képes, és van, aki kiírja magából fájdalmát, ezzel is könnyítve a lelkén. A következő levél egy olyan asszonynak szól, aki egy háromgyermekes család életét dúlta fel, néhány szenvedélyes órát hozó viszony miatt.

A férjem volt szeretőjének

Nem tudom, elkeseredettség vagy unalom vezetett a férjem ágyába, mert nem hiszem, hogy a teste.
"Ellaposodott a házasságod, ki akarsz lépni" - mondtad neki. Ő egyszerűen önző. De hidd el, téged is csak kihasznált. Engem is, és nagyon megalázott, de te magadat aláztad meg, hisz tudtad, hogy van három gyereke és felesége.

Forrás: Dreamstime

Persze megkívánt, ahogy engem is, még három nappal az igazság és szakításotok előtt is (nem én közeledtem). Lényegében téged is megcsalt velem.

Nem haragszom rád, de GONDOLKODJATOK, NŐK, mindig van fiatalabb, öregebb, vagy csak egyszerűen más.

Lehet, hogy nektek ez csak egy kaland volt, néhány élvezetes óra, de hány ember életét keserítette meg?

Az én lelkem meghasadt egy életre, és két éve próbálom összerakni.

Forrás: Dreamstime

Ahány megcsalt ember szemébe nézek, látom a ki nem alvó fájdalom szomorúságát évek múltával is.

A gyermekeim most ismerkednek a felnőtt élettel, milyen bizonytalansági tényező ez nekik, sőt elvesztették a szüleikbe vetett hitüket is, és idő kell a visszaállításhoz.

Üzennél valakinek? Üzenj a Life.hu-n keresztül!

Régóta nyomja már a szívedet egy feldolgozatlan sérelem? Név nélkül, mégis őszintén le szeretnéd írni gondolataidat egy családi, munkahelyi problémával kapcsolatban? Írd meg nekünk az info@life.hu e-mail címre, és öntsd ki a szíved a Life.hu segítségével!

Hiába rohantál a "légyott" után az óvodába, ő is érzi, hogy nem úgy érzel már az apja iránt. A férjednek sem mindegy, hidd el. Minden tettünknek van következménye.

Forrás: Dreamstime

Te a csalódásból profitáltál, hisz beváltottad régi tervedet, feladtad jól jövedelmező mérnöki munkádat, és megvalósítottad vállalkozásban álmodat.

Én is felállhatok még, de nekem nem volt ez a terveim között.

Tanulságként és okulásul a megcsalást fontolóknak és szeretőknek.

Nyílt levél egy exvőlegénynek, aki a menyasszonyát egy idősebb nővel csalta meghttp://www.life.hu/csalad/20160523-nyilt-level-az-exvolegenyemnek-aki-megcsalt-egy-idosebb-novel.htmlAz alábbi levelet egy rendszeres olvasónktól kaptuk, akinek – mint írta – sokszor segítettek a „Nyílt levél” sorozatban megjelent cikkek, volt, hogy erőt tudott belőlük meríteni. Olvasónk egy igen nehéz időszakon van túl, és történetét velünk is megosztotta. Az írását változtatás nélkül közöljük. CsaládThinkstockNyílt levél egy édesanyának, aki megcsalta a férjéthttp://www.life.hu/csalad/20160517-nyilt-level-anyamnak-aki-megcsalta-apamat-es-aki-maig-nem-tudja-hogy-en-tudtam-rola.htmlTizenöt együtt töltött év, három gyerek kontra új szerelem – Nyílt levelek sorozatunkban többször is kaptunk már olyan írást, ahol a levélíró a házassága és új szerelme közti vívódásáról vallott. Most azonban egy másik aspektusból, a gyerekek szemszögéből járjuk körbe a témát. CsaládOrigoNyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja, szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--Nyílt levél egy tanárhoz, aki elcsábította a diákja édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160421-nyilt-level-gyermekeim-tanarahoz-aki-elcsabitotta-a-felesegem.htmlA szívnek nem lehet parancsolni - elcsépelt mondás, de igaz. Egy új szerelem lángja elvakítja az embert, és a szenvedély miatt olyat tehet, amit később legszívesebben visszacsinálna, ám akkor már késő. CsaládNyílt levél egy házasság végéről és egy új élet kezdetérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160404-nyilt-level-egy-hazassag-vegerol-es-egy-uj-elet-kezdeterol.htmlFeladni a közös múltat és tiszta lappal újrakezdeni, vagy maradni a gyerekek, az emlékek, na meg a látszat kedvéért? A válás minden esetben nehéz és sorsdöntő kérdés, ám egy boldogtalan házasság vége sok esetben egy boldog, új élet kezdete is lehet. Család--Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.