szépségkirálynő Kulcsár Edina gyerekvállalás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő szerint most nincs túl sok szabadidejük párjával, de ha egyszer lesz saját gyerekük, akkor focizni fogja járatni.

A Life.hu riportere ismét belekérdezett: vajon Kulcsár Edina és párja szokták-e együtt rúgni a bőrt? A választ, amelyben a gyermekvállalásról is szó esett, meghallgathatod az alábbi videóban:

Rendkívüli pillanatot osztott meg terhességéről Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160601-liptai-claudia-varandos-szineszno-friss-kepet-tett-kozze-magarol.htmlA második gyermekét váró színésznő-műsorvezető közösségi oldalán számolt be a nem mindennapi élményéről. CsaládOrigoGyanúsan kikerekedett Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20160530-christina-aguilera-enekesno-meghizott.htmlMintha kissé meghízott volna a világhírű énekesnő. Csak nem baba van a dologban? Család--Újra gyereket vár Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20160520-kim-kardashian-valosagshow-sztar-terhessegi-tesztet-csinalt-a-repuloteren.htmlA telt idomairól elhíresült valóságshow-sztár saját bevallása szerint teljesen bepánikolt, ezért vett összesen 6 darab terhességi tesztet. Család--Kiderült, mennyit örökölt férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/csalad/20160523-celine-dion-enekesno-milliokat-orokolt-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlRené Angélil vagyonából élete végéig elél a világhírű énekesnő és gyerekeik. Család--23 fős orvosi csapat segítette Katalin hercegnét a szülésekorhttp://www.life.hu/csalad/20160525-katalin-hercegne-mindket-szulesenel-egy-23-fos-orvosi-csapat-volt-jelen.htmlMeglepő, eddig még sosem hallott titkok derültek ki a kis György herceg és húga, Sarolta hercegnő világrajövetelének körülményeiről. Család--Rá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Tom Cruise lányahttp://www.life.hu/csalad/20160524-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-suri-cruise-hatalmasat-nott-alig-lehet-raismerni.htmlTom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke, a kis Suri rengeteget nőtt az elmúlt időszakban. Friss fotó! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.