22 év után hivatalosan is elvált feleségétől Kokó

válás Kokó hivatalos bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalosan is vége Kokó és Krisztina házasságának. Egyik ismerősük elárulta, hogy a pár a lehető legnagyobb békében mondta ki egymásnak a boldogító nemet.

Mint arról mi is beszámoltunk, Kokó és felesége tavasszal jelentették be, hogy elválnak egymástól, ami most a bíróság előtt is megtörtént.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A bokszoló 22 évig élt együtt feleségével, és a válókereset beadása után nem sokkal már arról is szóltak a pletykák, hogy egy csinos sportolónővel randizgat. A bíróság most hivatalosan is kimondta a válásukat, így semmi akadálya nincs annak, hogy mindketten új életet kezdjenek - írja a Story magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A híreket Kokó és felesége is megerősítették, de nem szerettek volna többet elárulni, helyettük viszont mesélt a bokszoló egyik barátja. "Villámgyorsan és nagyon simán állapodtak meg mindenben. A legnagyobb békében váltak el."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.