Apukája átment a piroson, ezért a hatéves kisfia felhívta a rendőröket

lámpa rendőrség piros 911 szabálytalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő hívást kapott a rendőrség az Egyesült Államokban. Egy kisfiú bejelentette, hogy apukája szabálytalankodott vezetés közben.

Egy hatéves kisfiú hívta a quincyi rendőrséget, és be is köpte apukáját, mert az áthajtott a piroson. Az ügyeletes megkérdezte Robertet, mi történt, mire annyit mondott, hogy az autómosóba kellett menniük, és közben az apu átment egy piroson.

A kép illusztráció Forrás: RIA Novosti/Vladimir Sergeev

Az ügyeletes kérte, hogy a kisfiú adja át a telefont az apukájának, aki gyorsan bocsánatot kért, és kijelentette, hogy valójában egyáltalán nincs vészhelyzet. Karen Barkas, a helyi rendőrség nyomozója szerint a hívás "igazán különleges" volt, a történet pedig jó véget ért: az apukát nem bírságolták meg.

A kisfiú azért leszögezte, hogy legközelebb a szemészetre telefonál, ha édesapja átmegy a piroson.

Két szatírt fogtak a héten a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20160602-ma-ket-szatirnak-is-rossz-napja-volt-a-margitszigeten.htmlKét nap alatt két férfit állított bíróság elé az ügyészség a Margitszigeten elkövetett szeméremsértés miatt. NewsThinkstockÉpíthetjük a bárkát! - Előttünk az özönvíz, vasárnap pedig jégeső is leszhttp://www.life.hu/news/20160602-vasarnapra-durvul-el-igazan-az-idojaras-jegeso-es-felhoszakadas-jon.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 19 és 24 fok között várható. News--Elképesztő tény látott napvilágot a lezuhant egyiptomi repülőrőlhttp://www.life.hu/news/20160602-elkopeszto-teny-latott-napvilagot-a-lezuhant-egyiptomi-repulorol.htmlLegalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a katasztrófa előtti napon a két hete a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi utasszállító repülőgép. News--Vezetés közben szoptatta a gyerekét, és még jogsija sem volthttp://www.life.hu/news/20160601-vezetes-kozben-szoptatta-a-gyereket-szabalytalankodott-es-jogsija-sem-volt.htmlBíróság elé áll egy sevillai nő egyebek mellett azért, mert vezetés közben szoptatta meg a gyerekét. News--Bárdos András autóbalesetet szenvedett http://www.life.hu/news/20160601-bardos-andras-autobalesetet-szenvedett.htmlAz egykori híradós a hírek szerint Budapest belvárosában karambolozott. News--Nemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.