Megházasodott a világ első terhes férfija

Forrás: Northfoto -
esküvő házasság férfi várandós gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 7 éve egy kislánynak, évekkel később pedig két kisfiúnak adott életet a most 42 éves Thomas Beatie, akit a világ csak terhes férfiként ismer. Ráadásul egy csúnya válás után Thomas végre megtalálta a szerelmet is, a gyerekei iskolaigazgatójának személyében.

A nőként született Thomas Beatie három gyermeket hordott ki, akik egy spermadonornak köszönhetően fogantak meg, és természetes úton jöttek a világra.

Forrás: Twitter / Thomas Beatie

Persze itt nem valami csodára kell gondolni, mivel a transznemű Beatie biológiailag nőként született, majd 1998-ban elkezdte az átalakuláshoz szükséges injekciókúrát, 2002-ben pedig eltávolíttatta a melleit is, de a női ivarszerveinek kioperálására nem került sor, mivel kiderült, hogy párja méheltávolítása miatt már nem lesz képes szülni. Ekkor úgy döntöttek, Beatie fogja kihordani közös gyereküket, akiket exfelesége Nancy szoptatott, és

akivel azóta már elváltak.

Forrás: Northfoto

A válási procedúra pedig egyáltalán nem volt botrányoktól mentes. A nő ugyanis azt állította, hogy Beatie rendszeresen verte őt, a terhes férfi pedig tagadta bűnössségét.

Végül lezárult az ügy és Beatienek egy álma is valóra vált: időközben szerelmes lett a gyermekei iskolaigazgatójába, Amber Nicholsba, és nemrég végre feleségül vehette. Ha kíváncsi vagy a ceremóniáról készült képekre, akkor itt megnézheted őket!

23 éve egy maci a háziállata ennek a családnakhttp://www.life.hu/csalad/20160601-23-eve-egy-maci-a-haziallata-ennek-a-csaladnak.htmlSokan csak vágyakoznak egy cuki kutya, vagy cica után, de idő, energia, vagy kert híján ez sokszor csak álom marad. Nem így történt ez egy orosz családnál, akik nagyban játszanak: náluk ugyanis egy medve a házi kedvenc. CsaládOrigoVilmos hercegnek más nőtől is van gyereke?http://www.life.hu/csalad/20160526-vilmos-exbaratnojenek-kisbabaja-szuletett-vannak-akik-szerint-a-herceg-az-apja.htmlEgy elképesztő pletyka látott napvilágot a brit királyi családról. Vilmos exbarátnőjének gyermeke született és sokak szerint a herceg az apja! Család--Apu Darth Vader-jelmezben akarta megijeszteni a fiát, de fordítva sült el a dologhttp://www.life.hu/csalad/20160509-ilyen-amikor-darth-vader-t-egy-keteves-gyerek-gyozi-le-egy-mesekonyvvel.htmlRemek videót találtunk az internet cuki csücskében. Egy apuka Darth Vader-jelmezbe bújva akarta meglepni kétéves fiát, de arra ő sem számított, hogy az erő nem vele, hanem a gyermekével van. Család--Íme, 5 idegesítő anyatípus, akikkel összefuthatsz a netenhttp://www.life.hu/csalad/20160505-ime-5-anyatipus-akivel-osszefuthatsz-a-neten.htmlÖsszeállításunkban 5 olyan anyatípust ismerhettek meg, akikkel bármikor összefuthattok a neten, de talán jobb őket elkerülni. Lássuk! Család--Blake Lively a második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20160503-ryan-reynolds-megint-apa-lesz-blake-lively-a-masodik-gyerekuket-varja.htmlHurrá! Ismét elindult a gólya Ryan Reynolds és Blake Lively otthonába, hiszen a színésznő elárulta, hogy ismét gyermeket vár. CsaládOrigoÍme, az első kép Anne Hathaway kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20160428-vegre-megjelent-az-elso-kep-amelyen-anne-hathaway-es-a-kisbabaja-lathato.htmlHurrá! Végre megérkezett az első kép Anne Hathaway kisbabájáról, Jonathanről. A színésznőt és gyermekét Los Angeles utcáin kapták lencsevégre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.