Bocsánatot kért a nagypapa, aki véletlenül elrabolt egy gyereket

Forrás: Thinkstock -
iskola rablás nagypapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz gyereket vitt haza a nagypapa az iskolából. Persze miután kiderült a tévedés, vissza is vitte a kisfiút, és bocsánatot kért a tévedésért.

Joseph Fullernek kellett hazavinnie az iskolából az unokáját, és amikor odaért a columbiai intézményhez, látott is egy kisfiút, akiről azt hitte, hogy az unokája. Odasétált a kisfiúhoz, megölelte, és megkérdezte tőle, hogy indulhatnak-e. A gyerek bólogatott – számolt be a WIS-TV-re hivatkozva a CBS News.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az esetben az a különös - azon kívül, hogy a nagypapa nem ismerte fel a saját unokáját - hogy a tanárnő még meg is kérdezte a gyereket, hogy tényleg a nagypapája-e az öreg, és

a kisfiú erre is igennel felelt.

Beültek a kocsiba, ahol a nagymama várta őket, de hátra sem fordult az anyósülésről, amikor a gyerek megérkezett.

A nagymamának csak otthon esett le, hogy valami nem stimmel. A nagypapa azonnal vissza is vitte a gyereket az iskolába, ahol bocsánatot kért a kavarodásért. A jelentésből nem derült ki, milyen gyakran látta a férfi az unokáját.

Meghalt annak leszbikus párnak az egyik tagja, akik elsőként házasodhattakhttp://www.life.hu/csalad/20160602-meghalt-annak-leszbikus-parnak-az-egyik-tagja-akik-elsokent-hazasodhattak.htmlConnie Kopelov annak a leszbikus párnak volt az egyik tagja, akik New York államban elsőként kötöttek házasságot, amikor 2011-ben bevezették a házassági egyenlőséget. CsaládAFPIsmét összejött a sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20160527-ben-affleck-bebizonyitotta-hogy-nem-csak-hetvegi-apuka.htmlA már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében, ráadásul sokak szerint - mivel a család ismét egy fedél alatt él a londoni házikójukban - ezért a feleségével, Jennifer Garnerrel is felforródoshat a viszonyuk... Család--Hoppá! Film készül a Kardashian-családrólhttp://www.life.hu/csalad/20160527-film-keszul-a-kardashian-csalad-eleterol.htmlÚgy tűnik, hogy a Kardashian-család ismét képernyőre kerül, ugyanis életrajzi filmet szeretnének forgatni róluk. Család--Felesége támogatta a leszbikus szeretője férfivá válásáthttp://www.life.hu/csalad/20160511-felesege-segit-a-transznemu-ferje-atvaltozasaban.htmlShane Seath nőként élte az életét, mindaddig, amíg nem találkozott szerelmével, Chrissyvel, aki azóta már a felesége. Ő volt az, aki támogatta Shane-t abban, hogy egy nemátalakító műtéten essen át. CsaládOrigoAnna Wintour lánya őszintén mesélt az édesanyjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160503-anna-wintour-lanya-oszinten-meselt-az-edesanyjarol.htmlAnyjával ellentétben Bee Shaffert sosem érdekelte a divat, bár ugyanolyan pontos, szigorú és maximalista, ha a munkáról van szó. Anna Wintour lánya a Teen Vogue-nak adott videóinterjúban őszintén mesélt az édesanyjáról. Család--Mikor és hogyan érdemes belevágni a babaprojektbe?http://www.life.hu/csalad/20160419-szakemberek-elmondtak-hogy-mikor-erdemes-gyereket-szulni.htmlAz utóbbi évtizedek nagy rohanása közben egyre inkább központi kérdéssé vált a nők számára, hogy mikor érkezik el az idő a gyermekáldásra. Ezt a kérdést boncolgatta Tidrenczel Zsolt, genetikus szakorvos is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.