Íme, így néz ki Palvin Barbi testvére - Szerinted hasonlít a világhírű modellre?

modell Palvin Barbara testvér szépség Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról beszámoltunk, Palvin Barbi szurkolt a Monacói Nagydíjon a Forma-1-es pilótának, Lewis Hamiltonnak. De nemcsak őt, hanem nővérét is lencsevégre kapták, és úgy tűnik, hogy Anita is kapott a családi szépséggénekből, szerintünk nagyon hasonlítanak egymásra.

A Monacói Nagydíjon nővérével pózolt Barbi, és le a kalappal! Mint a képeken is látszik, a népszerű modell szépsége

nem egyedülálló a családban.

Forrás: Instagram / Palvin Barbi

Anita egyébként nem szereti a rivaldafényt, ezért nagyon ritka pillanat, hogy a fotósok őt is lefotózhatták, mi mindenesetre nagyon örülünk neki!

Forrás: Instagram / Palvin Barbi

Palvin Barbi egyre többet van Lewis Hamiltonnal

Palvin Barbi még márciusban találkozott a világhírű Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal a párizsi divathetek alatt, a két fiatal pedig azóta egyre többször tűnik fel egymás mellett. A teljes cikket itt elolvashatod!
Megdöbbentő dolgokra derült fény az öngyilkos anyáról, aki a halálba vitte a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160602-megdobbento-titkokra-derult-feny-az-ongyilkos-anyarol-aki-a-halalba-vitte-a-gyermeket.htmlSokkos állapotban voltak a lakók azelőtt az újpalotai toronyház előtt, amelynek a 16. emeletéről ugrott ki egy nő május 21-én. Az édesanya széket húzott az ablak alá, majd kislányával az ölében ugrott. Egykori élettársa, egyben a gyermek édesapja mesélt az asszonyról... Család--Bocsánatot kért a nagypapa, aki véletlenül elrabolt egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160602-veletlenul-elrabolt-egy-gyereket-a-nagypapa.htmlRossz gyereket vitt haza a nagypapa az iskolából. Persze miután kiderült a tévedés, vissza is vitte a kisfiút, és bocsánatot kért a tévedésért. CsaládThinkstockKunovics Katinkának muszáj volt elhagynia a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160602-kunovics-katinkanak-muszaj-volt-elhagyni-a-kislanyat.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője hosszú hónapokra édesanyjára és nővérére bízta gyermekét, hogy egy világjáró hajón énekeljen, és ezáltal anyagi biztonságot teremthessen családja számára. Család--Ismét összejött a sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20160527-ben-affleck-bebizonyitotta-hogy-nem-csak-hetvegi-apuka.htmlA már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében, ráadásul sokak szerint - mivel a család ismét egy fedél alatt él a londoni házikójukban - ezért a feleségével, Jennifer Garnerrel is felforródoshat a viszonyuk... Család--A 48 éves Julia Roberts kortalan - Elárulta, hogy mi a titka!http://www.life.hu/csalad/20160506-julia-roberts-nem-oregszik-es-azt-is-elmondta-hogy-mi-a-titka.htmlSzínésznő, édesanya, feleség, és mindemellett még arra is jut ideje, hogy formában tartsa magát. Ő Julia Roberts, aki bár 48 éves, mégis letagadhatna 20 évet. Vajon hogyan csinálja? Család--Blake Lively a második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20160503-ryan-reynolds-megint-apa-lesz-blake-lively-a-masodik-gyerekuket-varja.htmlHurrá! Ismét elindult a gólya Ryan Reynolds és Blake Lively otthonába, hiszen a színésznő elárulta, hogy ismét gyermeket vár. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.