Seres Dániel: "Nem az az édesapám, akiről 30 éven át hittem"

Forrás: Origo -
Seres Dániel Jóban Rosszban nevelőapa család édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóba Rosszba sztárja nemrég Suhajdára változtatta meg vezetéknevét, miután egy megrendítő családi titok derült ki a színész származásával kapcsolatosan. 

Seres Dániel 30 év után tudta meg édesanyjától, hogy az a férfi, aki felnevelte és akit az édesapjának hitt, valójában nem a vér szerinti apja.

Forrás: TV2

Seres Dani azt is elmondta, hogy nevelőapja azóta kitagadta, ezért vezetéknevét Seresről Suhajdára változtatta, amelyet még szoknia kell, de szerelme, Fanni mindenben végig támogatta a színészt.

Újabb gyereket tervez a világ első terhes férfijahttp://www.life.hu/csalad/20160602-thomas-beatie-a-vilag-elso-terhes-ferfija-ujranosult.htmlA 42 éves Thomas Beatie előző házasságából született gyermekeinek iskolaigazgatója mellett talált rá újra a boldogságra, egy nemrég adott interjújában elárulta: szeretné, ha közös gyermekeik születnének. Család--Eltemették Jennifer Aniston édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160602-jennifer-aniston-szineszno-edesanyjat-nancy-dow-t-eltemettek.htmlA hírek szerint május 27-én helyezték örök nyugalomra a Jóbarátok sztárjának édesanyját. Család--Megszületett a világ legnagyobb kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160527-a-vilag-legnagyobb-kislany-babaja-megszuletett-kozel-7-kilot-nyom.htmlÓriásbébije született egy 19 éves édesanyának Indiában: a "csöppség" közel 7 kilós testsúllyal jött világra. Család--23 fős orvosi csapat segítette Katalin hercegnét a szülésekorhttp://www.life.hu/csalad/20160525-katalin-hercegne-mindket-szulesenel-egy-23-fos-orvosi-csapat-volt-jelen.htmlMeglepő, eddig még sosem hallott titkok derültek ki a kis György herceg és húga, Sarolta hercegnő világrajövetelének körülményeiről. Család--Rá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Tom Cruise lányahttp://www.life.hu/csalad/20160524-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-suri-cruise-hatalmasat-nott-alig-lehet-raismerni.htmlTom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke, a kis Suri rengeteget nőtt az elmúlt időszakban. Friss fotó! Család--Katalin hercegnére féltékenyek Vilmos herceg unokatestvérei?http://www.life.hu/csalad/20160526-katalin-hercegnere-gyilkos-pillantast-vet-beatrix-hercegno-es-eugenia-hercegno-egy-kepen.htmlEgy nemrég készült sokatmondó fénykép gerjeszti most az indulatokat a brit médiában. Vajon miért néz olyan gyilkos tekintettel Katalinra Beatrix yorki hercegnő és húga, Eugénia? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.