Kasza Tibi: “Ha Mankeren múlna, tudom, hogy már várandós lenne”

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
házasság Darai Andrea Manker Kasza Tibi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint három éve alkot egy párt Kasza Tibi és Andi, nem is tudnák elképzelni mással az életüket. Sülve-főve együtt vannak, de az esküvő és a gyerek még várat magára.

Kasza Tibit rengetegszer láthatjuk párjával, szinte nincs is olyan kép, vagy videó, amin ne együtt jelennének meg. Azt már korábban megtudhattuk, hogy Kasza Tibi nem is akar más nőt az életében, valószínűleg párja, Andrea sem keresné más mellett a boldogságot, hiszen együtt nagyon jól érzik magukat.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Kasza Tibi azonban mégsem akar esküvőt, de azt tudjuk, hogy gyereket mindenképpen szeretne, mégsem jött még el az ideje. “Az esküvőnek és a gyerek érkezésének egyelőre miattam nincs kitűzött időpontja. Ha Mankeren múlna, tudom, hogy már várandós lenne” - mondta Tibi a Story magazinnak.

Kasza Tibor: “Nem akarok még egyszer szegény lenni”

Hatalmas rajongói tábor, és csillogás: ez az, amit ma Kasza Tiborból látunk. A kezdetek azonban egyáltalán nem voltak könnyűek számára. Nélkülözés és nehéz gyerekkor előzte meg a sikereket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Nem nőknek való vidék: Szaúd-Arábiahttp://www.life.hu/csalad/20160606-nem-nonek-valo-videk-sorozat-a-nok-elete-szaud-arabiaban.htmlSzaúd-Arábiában, a világ egyik leggazdagabb országában a nőket aranykalitkába zárják. Minden adott számukra, a szabadságot leszámítva. Család--Tudtad? Tóth Gabi és Vera apukája is az RTL Klubnál dolgozikhttp://www.life.hu/csalad/20160609-toth-gabi-apukaja-is-az-rtl-klubnal-dolgozik.htmlLapinformációk szerint Tóth István közel három éve dolgozik az RTL Klubnál. Majdnem egy időben érkezett a csatornához kisebbik lányával, aki 2013-ban lett az X-Faktor mentora. Az Éjjel-Nappal Budapest indulása után pedig Tóth apuka a sorozatsztárok és közvetlen munkatársaik sofőrje lett. CsaládOrigoNemcsák Károly felesége, Darvas Ilona: "Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet"http://www.life.hu/csalad/20160609-nemcsak-karoly-felesege-darvas-ilona-a-vulasrol.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak, bár akkor már másfél éve külön éltek. CsaládMTI7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet vagy harminc feletti ismerőseidet unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan, otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is, és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbiak közül rád melyik igaz? Család--Nem látogatja lánya sírját Bobby Brownhttp://www.life.hu/csalad/20160608-bobby-brown-nem-latogatja-elhunyt-lanya-bobbi-kristina-brown-sirjat.htmlBobbi Kristina Brown édesapja a 22 éves lány temetése óta nem járt a sírnál. CsaládAFPAigner Szilárd lánya könnyeivel küszködve mesélt édesapjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160608-aigner-szilard-lanya-konnyeivel-kuszkodve-meselt-edesapjarol.htmlAigner Szilárd lánya könnyeivel küszködve nyilatkozott édesapja halálával kapcsolatban. Éva elmondta, hogy édesapja nagyon jó ember volt, de visszahúzódó, nem élt társasági életet. Nem a médiaszereplés érdekelte, hanem próbált valami maradandót átadni az embereknek. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.