Hosszú Katinka elárulta, mikor szeretne először gyermeket

Forrás: Instagram/ hosszukatinka -
családalapítás sportoló Hosszú Katinka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar úszónő imádja a férjét, így már a családalapítás is sokszor szóba került náluk. A fiatal sztárnak komoly tervei vannak a jövőre nézve. 

Hosszú Katinka a P&G kampány sajtótájékoztatóján beszélt a családalapításról és magánéletéről. Az Iron Lady és férje a nap 24 órájában együtt vannak, ami sosem terheli meg egyikőjüket sem. Bár a sok munka mellett kevés a szabadidő, mindig szakítanak időt egymásra, sőt már a közös gyermek gondolata is szóba került.

Forrás: Instagram/ hosszukatinka

"A következő nagy célom az, hogy amikor majd jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon nekik, hogy mindenük meglegyen. Úgy gondoltam, hogy a 2020-as olimpiára még felkészülök. Addig szeretnék úszni, amíg ennyire élvezem. Most élvezem a munkát Shane-nel, élvezem a versenyeket. Akkor lesz gyermekem, amikor már nem szeretném ezt tovább csinálni" - nyilatkozta a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.