Nagyon édes! Istenes Bence a kisfiával szurkolta végig az Eb nyitómeccsét

foci EB 2016 Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence és Csobot Adél rajongói megőrülnek már egy igazi babafotóért. Nos, a büszke apuka ismét posztolt.

Bence nyilvános közösségi oldalán tette közzé, hogy kisfiával, Nátánnal izgulta végig a tegnapi francia-román meccset:

Babafotót követelnek a rajongók Istenes Bencétől és Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/csalad/20160516-istenes-bencetol-es-csobot-adeltol-babafotot-kovetelnek-a-rajongok-kommentjeikben.htmlA sztárpáros már két fotót is közzétett kisbabájukról, Nátánról, a rajongók azonban nem elégedettek. Újabb képet követlenek, és látni szeretnék az újszülöttet.Család--Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoNetán Nátán? A kommentelők továbbra sem kímélik Istenes Bence családjáthttp://www.life.hu/csalad/20160508-istenes-bence-es-csobot-adel-csaladjat-tovabbra-sem-kimelik-a-kommentelok.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél szerdán életet adott kisfiának. A sztárpár azonnal elárulta a kicsi nevét is, amely elképesztő kommentlavinát indított el. Család--Istenes Bence és Csobot Adél máris hazavihette kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160508-istenes-bence-es-csobot-adel-maris-hazavihette-kisfiat-natant.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél életet adott kisfiának, Nátánnak, péntek délelőtt pedig már el is hagyhatták a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél máris hazavihette kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160508-istenes-bence-es-csobot-adel-maris-hazavihette-kisfiat-natant.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél életet adott kisfiának, Nátánnak, péntek délelőtt pedig már el is hagyhatták a kórházat. A babáért és a kismamáért a büszke apuka érkezett. CsaládOrigoMegmutatta kistesóját Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20150419-istenes-bence-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kistestveret-a-facebookon.htmlAz RTL Klub műsorvezetője, akiről legutóbb azt írtuk, Csobot Adélra bízza az életét, most egy igazán cuki képet posztolt közösségi oldalára.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.