Berki Natasa Zselyke olyat tett, amitől még Hódi Pamela szava is elállt

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián tündéri kislánya nagyon megdöbbentette gyönyörű édesanyját, Hódi Pamelát.

Berki Natasa Zselyke - aki egyre nagyobb és egyre cukibb - most valami olyat tett, amivel nagyon meglepte édesanyját. Hódi Pamela ugyanis arról számolt be Instagram-követőinek, hogy nemrég festéket vett kislányának, aki másnap egy valódi alkotással örvendeztette meg. "Fogalmam sem volt, hogy Nati már ilyet tud festeni!" - írta többek közt a fotó mellé Hódi Pamela, aki egyúttal azzal a gondolattal is eljátszott, hogy vajon kit ábrázolhat kislánya műve.

Forrás: Instagram/ Hódi Pamela

Gyönyörű kamaszokká cseperedtek Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20160615-elkepesztoen-hasonlitanak-a-szuleikre-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-gyermekei.htmlKöztudott, hogy a 49 éves Catherine Zeta-Jones szépségén nem fog az idő. Egyébként meglepő, de férje, Michael Douglas is remekül fest. Nem is csoda, hogy ilyen genetikai adottságok mellett a gyerekeik is a csodásan néznek ki. Család--Gombos Edináék nem jönnek vissza Amerikából?http://www.life.hu/csalad/20160614-gombos-edina-es-csaladja-nem-ter-haza-magyarorszagra-amerikabol.htmlÁllítólag esze ágában sincs visszatérni Magyarországra Gombos Edinának, aki családjával együtt csaknem egy éve költözött ki Miamiba. CsaládOrigoEgy agyhalott édesanya adott életet az egészséges kisbabájánakhttp://www.life.hu/csalad/20160613-a-negy-honapja-agyhalott-edesanya-egeszseges-csecsemonek-adott-eletet.htmlTeljesen egészséges kisbabának adott életet az az édesanya, aki várandósságának 17. hetében agyvérzést kapott, ezért beállt nála az agyhalál. Család--Óriásira nőtt a csodaszép Reese Witherspoon fia, Deaconhttp://www.life.hu/csalad/20160611-oriasira-nott-a-csodaszep-reese-witherspoon-szineszno-fia-deacon.htmlA színésznő gyermekei úgy nőnek, mint a gomba. Család--Csemeték a Buckingham-palota erkélyén: Friss fotón Sarolta és György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160611-csodas-fotok-a-kis-sarolta-hercegnorol-es-gyorgy-hercegrol-katalinnal-es-vilmossal.htmlNem meglepő, hogy a 13 hónapos Sarolta hercegnő és a bátyja, György ellopták a show-t Londonban. CsaládAFPNagy az öröm Zsurzs Katiéknál: Megszületett a negyedik unokája!http://www.life.hu/csalad/20160611-zsurzs-katieknal-nagy-az-orom-megszuletett-a-muveszno-negyedik-unokaja.htmlNégyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.