Nem terhes, csak jól bevacsorázott - állítja Jennifer Aniston sajtósa

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
terhesség Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A róla készült legfrissebb fotókon ugyan minden jel arra utalt, hogy babát vár a 47 éves Jennifer Aniston, most mégis úgy fest, nem a baba miatt kerekedik a pocakja. 

Ahogy a Life.hu is megírta, az egyik legnépszerűbb külföldi magazin szerint a színésznő és kedvese, Justin Theroux első gyermeküket várják, ezért is láthattuk Jen kerekedő pocakját bikiniben. A lapnak a pár ismerőse is nyilatkozott, aki elmondta,Jen és Justin úsznak a boldogságban. Most azonban úgy fest, nem érkezik új családtag a sztárcsaládba.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A világsztár szóvívője pár órája cáfolta a terhesség hírét, és azt nyilatkozta, a színésznő csak jól bevacsorázott, elvégre szabadságon van a Bahamákon, és szeretne azt csinálni, amihez kedve van. Mi azért izgatottan várjuk, 3 hónap múlva milyen bikinis fotókat láthatunk a szőke színésznőről...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.