Hatalmas trauma érte gyerekkorában Dér Henit

gyerekkor apa Dér Heni trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni életére rányomta a bélyegét, hogy édesapja kisfiút várt helyette, aki majd továbbviheti a családnevet - erről a Best magazinban mesélt az énekesnő. 

Heni életét meghatározta, hogy az apja fiút várt helyette, és a pályaválasztásával sem értett egyet: ügyvédnek vagy orvosnak szánta, ha már nem született fiúnak, és nem viheti tovább a gazdaságot, szerette volna, ha civil szakmát választ.

Forrás: Nanasi Pal

"Sokáig küszködtem azzal a nyomással, amit az édesapám mért rám azzal, hogy fiút várt lány helyett. Iszonyatosan fiús lány is voltam, mert mindig azt hallottam, hogy a lányok alacsonyabb értéket képviselnek, mint a fiúk, és így akartam kompenzálni (...) Nem tudom, végül is mi volt, ami ennyire tartotta bennem a lelket, amitől képes voltam megszabadulni a rossz berögződésektől. Az elmúlt években rengeteget változtam, felfedeztem a nőies oldalamat is, és rájöttem, hogy nőként viselkedve is tudok erős és határozott lenni" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.