Mark Zuckerberg tündéri képpel ünnepelte az apák napját

apák napja Facebook Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült sztárapukák különösen aktívak voltak apák napján: Mark Zuckerberg egy nagyon édes képpel büszkélkedett.

A Facebook-guru, akinek a kutyusa egy magyar puli, tündéri képet osztott meg közösségi oldalán magáról és pici lányáról, Max-ról. "Ez a világ legeslegjobb munkája" - fűzte a kép mellé a fiatal apuka.

Most rewarding job I've had. Happy Father's Day to all the dads out there!

Mark Zuckerberg (@zuck) által közzétett fénykép,

A baba tavaly decemberben született meg, Mark pedig nemrég egy aranyos videóban áruta el, mi kislánya kínai neve.

Nyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnés, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigoMegható fotókkal köszöntötte édesapját Kendall és Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20160619-cuki-fotokkal-koszontotte-edesapjat-kendall-es-kylie-jenner.htmlA világsztárok sorra árasztották el vasárnap a világhálót az apák napi üdvözleteikkel- nekünk nagy kedvencünk volt Kylie és Kendall Jenner fotója. Család--Gólyahír! Apa lett Eddie Redmayne http://www.life.hu/csalad/20160619-megszuletett-eddie-redmayne-es-hannah-bagshawe-kisbabaja.htmlPár nappal ezelőtt látta meg a napvilágot Eddie Redmayne és felesége, Hannah Bagshawe első gyermeke. Család--Hírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFPNyílt levél egy nagyapának http://www.life.hu/csalad/20160615-nyilt-level-nagyapamnak-akit-legszivesebben-elfelejtenek.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. Beszélni kell róla, mert a hallgatás magányra ítél és megbetegít. A következő levelet egy olyan olvasónktól kaptuk, akinek az édesanyját gyerekkorában szexuálisan bántalmazta a saját édesapja. Család--Hűha! Patrick Dempsey ikerfiaira érdemes vetned egy pillantást!http://www.life.hu/csalad/20160616-patrick-dempsey-szinesz-ikerfiai-nagyon-helyesek.htmlA Grace klinika sztárjának ikerfiai egészen biztosan hatalmas szívtiprók lesznek! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.