Arnold Schwarzenegger fiának apák napi fotója nagyon üt

Forrás: Facebook/Patrick Schwarzenegger -
apák napja Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrick Schwarzenegger sem maradt ki az apák napi köszöntésből. 

Egy cowboy-kalapos közös fotóval kívánt boldog apák napját édesapjának Patrick Schwarzenegger. A fotó persze remek, de nekünk leginkább az tűnik fel, milyen jó pasi lett a világsztár fiából.

Forrás: Facebook/Patrick Schwarzenegger

Tavay trikóban kapták lencsevégre Patrickot, akit már akkor is érdemes volt szemügyre venni. A sztárcsemete ki is használja adottságait: 2015-ben 5 hónapig Miley Cyrussal randizgatott, és azóta sem nagyon tétlenkedik.

Sztárcsemeték, akik apjuk kiköpött másai

A híres szülők arcait évtizedekig láthattuk az óriásplakátokon, reklámokban vagy éppen tévéműsorokban. Fiatalkori énjük feledésbe merült, így hihetetlenül meglepő látni, hogy mennyire hasonlítanak rájuk a gyermekeik.
Nyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnés, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigoAngelina Jolie már el is rendezte gyermekei jövőjéthttp://www.life.hu/csalad/20160619-angelina-jolie-szineszno-mar-el-is-rendezte-gyermekei-jovojet-brad-pitt-csemetei-nem-lesznek.htmlJolie úgy véli, hogy csemetéit egyszerűen nem érdekli a filmezés, így egész biztosan nem lesznek majd színészek - mondta a BBC rádiónak.Család--Ők már nyaralnak: édes családi fotón Majka és családjahttp://www.life.hu/csalad/20160620-majka-dundika-es-a-kisfiuk-marian-csaladi-foton.htmlMajoros Hajni és kis családja már nyaralnak, ezt a csinos anyuka meg is mutatta képmegosztó oldalán. CsaládOrigoGólyahír! Apa lett Eddie Redmayne http://www.life.hu/csalad/20160619-megszuletett-eddie-redmayne-es-hannah-bagshawe-kisbabaja.htmlPár nappal ezelőtt látta meg a napvilágot Eddie Redmayne és felesége, Hannah Bagshawe első gyermeke. Család--Micsoda szeretet! Sergio Ramos a foci EB legcukibb sztárapukája: Édes videó!http://www.life.hu/csalad/20160619-sergio-ramos-a-real-madrid-es-a-spanyol-valogatott-vedoje-cuki-videot-posztot-kisfiarol.htmlSergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol válogatott védője cuki videót posztot kisfiáról.CsaládAFPHírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.