Ördög Nóra édes fotóval köszöntötte férjét: “Apa egy igazi hős”

apák napja Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető is megemlékezett férjéről apák napja alkalmából. Egy rövid történettel, és egy fotóval bizonyította, mekkora hős is Nánási Pál.

Joggal lehet büszke Ördög Nóra férjére, Nánási Pálra. Apák napja alkalmából meg is osztotta rajongóival, milyen hőstettet hajtott végre. Természetesen nemcsak őt dicsérte meg Nóra, hanem az összes apát, aki minden nap valamilyen apró hősiességgel járul hozzá a gyermekek boldogságához! “Apa egy igazi hős. Mindig. A Balaton hideg, de a gyerekek fürdeni szerettek volna. Boldog apák napját minden hősnek!” - írta Nóra Facebook-oldalára.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra
Harry herceg igazi mintaapa lesz: itt a bizonyíték! http://www.life.hu/csalad/20160620-harry-herceg-nagyon-jo-apa-lesz-a-kiralyi-csalad-tagja-igy-jatszik-az-unokahugaval-foto.htmlBár Vilmos herceg öccse még nem sorolható az édesapák népes táborába, a jelek szerint már nagyon vágyik a családalapításra. Ennek jeleiről fotók is készültek a hétvégén. Család--Hurrá! Végre megismerhetjük a Rolling Stones gitárosának ikreithttp://www.life.hu/csalad/20160620-megmutatta-ikreit-a-rolling-stones-gitarosa.htmlA Rolling Stones zenésze, Ronnie Wood duplán is apa lett: felesége, Sally ugyanis két kislánynak adott életet. A napokban pedig a világnak is megmutatták a gyönyörű csöppségeket. Család--Egzotikus helyre tart Kucsera Gábor és kedvese!http://www.life.hu/csalad/20160620-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-nyaralni-indultak-gyermekukkel-egzotikus-helyre-tartanak-torokorszag.htmlA Nagy duett lezárása után már Kucsera Gábornak is több ideje jut a családi programokra. Tápai Szabinával és gyermekükkel közösen indultak pihenni. CsaládOrigoNyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy a családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnése, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigoVégre! A plus size modell, Tess Holliday megmutatta a kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160620-a-plus-size-modell-tess-holliday-megmutatta-a-kisbabajat.htmlA plus size modell nem takargatta a méretes idomait akkor sem, amikor teherbe esett, hiszen hét hónaposan pózolt teljesen meztelenül a kamerák előtt. Most pedig a kisbabáját is megmutatta. CsaládOrigoArnold Schwarzenegger fiának apák napi fotója nagyon üthttp://www.life.hu/csalad/20160620-arnold-schwarzenegger-fia-patrick-koszontotte-edesapjat-apak-napjan.htmlPatrick Schwarzenegger sem maradt ki az apák napi köszöntésből. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.