Nyaralás gyerekkel - Kerüld el a bőröndkáoszt!

bőrönd gyerekek család utazás nyaralás2016 nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralni készültök, ráadásul gyerkőcökkel? Legyél úrrá a bőröndkáoszon! Kövesd tippjeinket, és könnyítsd meg a készülődést!

Egy jó tanács az elején: ne most akard önellátásra nevelni a gyerkőcöket. A legcélravezetőbb, ha a csomagolást egyvalaki csinálja. Hogy miért? Így pontosan átlátható lesz, hogy melyik bőröndbe mi került.

Forrás: Dreamstime

Gondold át!

Mielőtt belevetnéd magad a csomagolásba, tégy egy kört a lakásban, és gondold át magadban, mi az, amit mindenféleképpen magatokkal kell vinni, és mi az amire biztosan nem lesz szükségetek. Érdemes listát is írnod.

Csak logikusan!

Csak azt vigyétek magatokkal, amire biztosan szükségetek lesz! Ha pici babád van, akkor sem kell feltétlenül 100 pelust bepakolni, hiszen ha szükségetek lenne néhányra, a helyi boltban biztosan be tudtok szerezni. Az őrült mennyiségű csomag helyett mindenki számára kényelmesebb és kezelhetőbb lesz, ha csak a valóban szükséges holmikkal vágtok bele a nyaralásba.

Forrás: Dreamstime

Készülj fel a vészhelyzetre!

Ahelyett, hogy a tizenkettedik csinos szoknyát is bepréselnéd a bőröndbe, hagyj helyet az igazán fontos dolgoknak. Akár külföldre, akár belföldre mentek, mindig jó, ha kéznél van egy lázmérő, lázcsillapító, sebtapasz, géz, fertőtlenítőszer. De az sem árt, ha viszel magaddal bébiételt, ez főleg külföldön lehet jó megoldás, ahol a szállodákban nem tudhatod, mit tálalnak fel nektek. Gondolj az esős napokra is! Ha az időjárás keresztbehúzza a számításaitokat, életmentő lehet a gyerkőcök számára néhány társasjáték, ceruza és papír, vagy éppen kártyajáték.

Opcionális

Ha bababarát szállásotok lesz, akkor nagy valószínűséggel az alábbi holmikat otthon hagyhatjátok, ha viszont például egy sima apartmanban szálltok meg, akkor akár szükségetek lehet a babaágyra, pelenkázóra vagy az etetőszékre is.

.Támogatott tartalom

A vallás mindenek felett - Sztárok a szcientológia hálójábanhttp://www.life.hu/csalad/20160620-sztarok-akik-a-szcientologia-vallasat-gyakoroljak.htmlXenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ezután az űrlények kiszabaduló lelkét felfogta egy lélekszívóval és megtisztítva szabadon engedte őket. Ezek a lelkek, azaz a thetánok az evolúció során az emberi testekben találtak új otthonra. CsaládAFPNyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy a családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnése, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigoHírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFPÍgy lehet a mennyországból pokol - A külföldi nyaralás legnagyobb veszélyei http://www.life.hu/csalad/20160614-igy-lehet-a-mennyorszagbol-pokol-a-kulfoldi-nyaralas-legnagyobb-veszelyei.htmlHa nem vagy elég elővigyázatos, paradicsomi nyaralásod könnyen változhat pokolivá - bárkivel történhetnek olyan szerencsétlenségek, amelyek az egész vakációt derékba törhetik. Érdemes felkészülni! Család--Otthonra vágyva - Egy mélyszegénységben élő család történetehttp://www.life.hu/csalad/20160602-a-melyszegenysegben-elo-zsuzsanna-7-gyereket-nevel-interju.htmlEgy édesanya hét gyerekkel, 29 négyzetméteren. Egészen pontosan egy 29 négyzetméteres, használaton kívüli, szuterén üzlethelyiségben. Lassan egy éve élik ilyen körülmények között mindennapjaikat, reménykedve, hogy lakhatási problémáikra rövid időn belül megoldást találnak. Család--Újabb nyár, újabb tragédiák? Forró autóban hagyott gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20160530-felforrosodott-autoban-hagyott-gyerekek-es-allatok.htmlMinden évben elmondjuk, de nem lehet elégszer. Mindenki azt gondolja, hogy vele ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen szereti a gyerekét, hiszen jó szülő. Mégis: minden nyáron újabb és újabb forró kocsiban hagyott gyerek híre járja be a médiát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.