Liptai Claudia várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően gyönyörű kismama Liptai Claudia. A szép műsorvezető A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. 

Clau követői mindannyian odáig voltak a sztárért, nem győzték dicsérni sem őt, sem keresztbe csíkos ruhácskáját.

A színésznőnek nem minden szettje okozott ilyen osztatlan sikert, az alábbi ruhája miatt például egymásnak estek a Facebookon a rajongói.

Nyílt levél egy anyának, aki nem védte meg a lányát a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/csalad/20160623-nyilt-level-egy-anyanak-aki-nem-vedte-meg-a-a-lanyat-a-nemi-eroszaktol.htmlVolt, akiben múlt heti nyílt levelünk igen mély és fájdalmas sebeket tépett fel. Vajon a levélíróinkon kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? Család--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--Mekkorát nőtt! Kim Kardashian kisfia zabálnivalóan aranyoshttp://www.life.hu/csalad/20160624-kim-kardashian-kisfia-saint-west-hihetetlenul-aranyos-nagyot-nott.htmlA valóságshow-sztár második gyermekét sokkal ritkábban mutatja meg a követőinek, mint lányát, de végre közzétett róla egy újabb fotót! Család--Fesztiválozni készül a gyerek? Szakértői tanácsok szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20160622-fesztivalkalauz-aggodo-szuloknek.htmlEljött egy újabb nyár, vele pedig beindult a fesztiválok időszaka. De vajon mennyi idősen menjen először egy fiatal fesztiválozni? És mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni a gyerekét? Szakértői tanácsok következnek. CsaládOrigoÍgy puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigoMegszületett Vastag Tamás kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160622-megszuletett-vastag-tamas-kisfia.htmlAz énekesnek szerda délután született meg első gyermeke, Sándor Samu. A baba 3310 grammal és 55 centiméterrel látott napvilágot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.