Néha még a cuki állatok is savanyú arcot vágnak, ha az anyaságról van szó

anyaság kutya állat szülés cica gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az órát bámulod, remélve, hogy lassan hazaér a párod, mert kikészítettek a gyerekek... Türelmetlen vagy, és semmi másra nem vágysz, csak egy jó meleg fürdőre, és egy kiadós alvásra... Mindeközben a csemetéd csak sír, ordít, toporzékol... Ne aggódj, ettől még nem vagy rossz anya, csak rossz napod van, ráadásul nem csak velünk, emberekkel esik meg ilyesmi. Íme, 10 állat, amint éppen totálisan átérzik a helyzetedet!

Az anyaság határozottan nem csak napsütésből és szivárványokból áll, főleg akkor, ha az édesanya fáradt és stresszes – kialvatlanság, karikás szemek, felelősség, kevesebb időd van magadra, és

a sort még folytathatnánk.

Hogy a gyerek folyton mosolyra fakaszt? Természetesen nem! Persze nem ilyen szörnyű a helyzet, hiszen egyértelműen megéri, de mint mindennek, az anyaságnak is van árnyoldala. Az alábbi összeállításunkban olyan cuki állatokat szedtünk össze, amelyek megmutatják milyen is az a „másik oldal”. Nézd csak!

/1606/Az_an201662695827
Halálos asszonyok (18+)http://www.life.hu/csalad/20160623-gyilkos-edesanyak-akik-a-sajat-gyerekuket-oltek-meg.htmlGyöngédség, megértés, szeretet helyett bosszú, kegyetlenség és hidegvérű gyilkosság. Az alábbi nők nem kímélték sem családtagjukat, sem szerelmüket, sem jó barátjukat. A következő történeteket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. CsaládOrigoBüszkén mutatta meg terhespocakját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160625-buszken-mutatta-meg-terhespocakjat-liptai-claudia.htmlElképesztően gyönyörű kismama Liptai Claudia. A szép műsorvezető A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. CsaládOrigoNyílt levél egy anyának, aki nem védte meg a lányát a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/csalad/20160623-nyilt-level-egy-anyanak-aki-nem-vedte-meg-a-a-lanyat-a-nemi-eroszaktol.htmlVolt, akiben múlt heti nyílt levelünk igen mély és fájdalmas sebeket tépett fel. Vajon a levélíróinkon kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? Család--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--Mekkorát nőtt! Kim Kardashian kisfia zabálnivalóan aranyoshttp://www.life.hu/csalad/20160624-kim-kardashian-kisfia-saint-west-hihetetlenul-aranyos-nagyot-nott.htmlA valóságshow-sztár második gyermekét sokkal ritkábban mutatja meg a követőinek, mint lányát, de végre közzétett róla egy újabb fotót! Család--Örömhír! Katherine Heigl kisbabát vár http://www.life.hu/csalad/20160623-katherine-heigl-varandos-ot-honapos-terhes-a-sztar-van-mar-ket-gyermeke.htmlAz In Touch Weekly magazin értesülései szerint a szőke színésznő öthónapos terhes. Bár a sztárnak ez lesz a harmadik csemetéje, viszont az első saját babája. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.