Vámos Erika összetört: A TV2 műsorvezetője hiába küzd az örökbefogadásért

Forrás: Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika örökbefogadás TV2 börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője évek óta próbálkozik az örökbefogadással, de a küzdelem hiábavalónak tűnik. Már ő maga is beletörődött, hogy nem lesz édesanya.

Nem adatott meg Vámos Erikának, hogy természetes úton szülessen gyermeke, ezért szeretett volna örökbe fogadni egy hányattatott sorsú csöppséget. Alig több mint egy évvel ezelőtt még bizakodó volt, és remélte, hogy hamarosan édesanya lesz, azonban mára teljesen lemondott arról, hogy valaha hozzá kerül a kislány.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

“Hiába gondolta úgy az egyik szülő, hogy a kislánynak jobb helye lenne nálam, mint a kirendelt nevelőszülőknél,

a másik szülő nem volt hajlandó lemondani a csöppségről, ahogy korábban megbeszélte velem, pedig se módja se lehetősége sincs arra, hogy gondját viselje a gyereknek”

- mondta Vámos Erika a Blikknek. A műsorvezető hozzátette, rengeteg procedúrán ment keresztül és belátta, szélmalomharcot folytat. Azt mondja, a gyámhivatal valami különös okból kifolyólag nem akarja, hogy egy kislány élete rendeződjön. A lap információi szerint az édesapa - aki ragaszkodik a gyermekhez - büntetett előéletű, nemrég nagy értékű lopás miatt került börtönbe, így nincsen lehetősége felnevelni a gyermeket, mégsem akarja örökbe adni.

"Senkinek nem kívánom ezt az érzést" - Balul sikerült fesztiválok anyukák szemszögébőlhttp://www.life.hu/csalad/20160627-balul-sikerult-fesztivalok-anyukak-szemszogebol.htmlKorábbi cikkünkben négy huszonéves fiatal mesélte el, hogy ők anno hogyan puhították meg szüleiket, hogy elmehessenek fesztiválozni. Most következzen a másik oldal: anyukákat kérdeztünk arról, volt-e olyan eset, amikor megbánták az engedékenységüket. CsaládOrigoÖrdög Nóra legféltettebb kincsei- fotó!http://www.life.hu/csalad/20160627-egy-kepen-szerepel-ordog-nora-csaladja-a-ferje-es-a-gyermekei.htmlÚjabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál, a fotón ráadásul a büszke édesapa is szerepel. Család--Íme, a nő, akire Caramel hallgathttp://www.life.hu/csalad/20160627-caramel-a-kislanyaval-hallgattatja-meg-a-legujabb-dalokat-a-sztar-imadja-gyermeket.htmlAz énekes kislánya, Szofi a jelek szerint örökölte édesapja tehetségét. A Megasztár egykori sztárja büszkén mesélt gyermekéről, aki elmondása szerint nagy kritikus. Család--Imádnivaló! Chrissy Teigen és John Legend kislánya hihetetlenül aranyoshttp://www.life.hu/csalad/20160627-chrissy-teigen-es-john-legend-kislanya-luna-simone-hihetetlenul-aranyos.htmlJohn Legend biztos azon van, hogy minél több gyönyörű nő vegye őt körül. Eddig nagyon jól halad, ugyanis kislánya tündéri! CsaládOrigoMég csak 12 éves, de máris az édesanyja nyomdokaiba lépett Rubint Réka kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160627-meg-csak-12-eves-de-maris-az-anyja-nyomdokaiba-lepett-rubint-reka-kislanya.htmlSchobert Norbert és Rubint Réka közös gyermeke, a 12 éves Lara már most teljes erőbedobással edz. Büszke édesanyja pedig boldogan újságolta el, hogy lánya már 3 hete minden egyes nap vele fut. CsaládFésűs Nelly: "Tudni kell elengedni a másikat"http://www.life.hu/csalad/20160626-fesus-nelly-parkapcsolatarol-vajto-lajossal.htmlFésűs Nelly boldog családanya, azt mondja, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy úgy él, ahogyan mindig is szeretett volna. Arról is beszélt, miként vélekedik a párkapcsolatokról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.