Hírhedt drogbárók luxusban lubickoló gyerekei

luxus család drogbáró bűnözés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki szégyelli, próbál megszabadulni szülei árnyékától, és új életet kezdeni. Van, aki büszke apja kétes hírnevére, és lubickol a bűnözéssel teremtett luxusban. Következzenek a leghírhedtebb drogbárók kicsit sem nyomorgó csemetéi.

Manuela Escobar

Pablo Escobar, akit gyakran hívtak Kokainkirálynak, minden idők egyik legnagyobb bűnözője és a világ egyik leggazdagabb embere volt, aki bármit megengedhetett magának. Escobar a medellini kartell könyörtelen fejeként több milliárd dollárt keresett az 1980-as években a kábítószeren, aztán véres háborút robbantott ki a kolumbiai hadsereggel, hogy elkerülje a kiadatást az Egyesült Államoknak. Pablo Escobart 1993-ban saját tetőteraszán lőtték agyon, halála után a családja - felesége, fia, Juan Pablo és lánya, Manuela - Argentínába menekült. Manuela ekkor csupán 10 éves volt, nevet változtatott, és új életet kezdett. Nem maradt azonban örökre rejtve, valódi kilétét néhány év után felfedte.

Pablo Escobar Forrás: AFP/Files

Francine Lucas-Sinclair

Frank Lucas, az 1970-es évekbeli heroinkirály annak idején a vietnami háborúban elesett amerikai katonák koporsójában csempészte a heroint az Egyesült Államokba. Bár 1975-ben 70 év börtönbüntetésre ítélték, egy ügyészi egyezségnek köszönhetően 1977-ben mégis kiszabadult, és belépett a tanúvédelmi programba. Hollétéről a mai napig nem tudni. Lucasnak hét gyermeke született, köztük a Francine Lucas-Sinclair névre hallgató lánya. Francine-nek drogbáró édesapja mindent megadott gyerekkorában, soha még kérnie sem kellett semmit. A lány később a szemtanúja volt annak, hogy apját a rendőrség letartóztatta. Francine 1977-ben az apjával együtt lépett be a tanúvédelmi programba. A lány felnőve könyvet írt nem mindennapi családi életéről.

Forrás: Youtube

Alejandrina Gisselle Guzman Salazar

Joaquín Guzmán, alvilági nevén "El Chapo", azaz a Köpcös a világ egyik legrettegettebb drogbárója, akit hét hónapnyi sikeres bujkálás után a rendőrök idén januárban fogtak el. A férfinak több felesége is volt, és összesen 14 gyermeke született. Alejandrina Gisselle a drogbáró első feleségétől született, és a lány kifejezetten szeret apja hírnevében sütkérezni. Luxusélet él, drága ruhákban és még drágább autókban parádézik. A nőt nemrég egyébként visszatoloncolták az Egyesült Államokból Mexikóba, mert hamis vízummal tartózkodott az országban.

Forrás: Twitter/Alejandrina Gisselle Guzman Salazar

Serafino Zambada

Ismael Zambada García, vagy ahogy gyakran hívják, El Mayo, a Köpcös által vezetett Sinola bűnszervezet tagja. El Mayo is igen népes családdal büszkélkedhet, összesen hét gyereknek az apja. Serafino nevű fia kifejezetten büszke drogbáró édesapjára, olyannyira, hogy apja nyomdokaiba lépve néhány éve ő is drogügyekbe keveredett. A férfit le is tartóztatták az amerikai drogellenes ügynökség emberei. Serafino nem volt szégyenlős a közösségi oldalán - ennek is köszönheti lebukását - egyebek mellet posztolt képet aranyozott-ezüstözött AK-47-esekről, rengeteg pénzről, sőt még egy olyan fotó is felkerült, amin fegyveresek őriznek egy szőke nőt, aki a felirat szerint hamarosan elveszti a fejét, mert információt adott ki.

Forrás: Twitter/Serafino Zambada

Melissa Plancarte

Enrique Plancarte Solis a Templomos Lovagok nevű mexikói drogkartell fővezéreinek egyike, az általa vezetett banda a Mexikóvárostól délnyugatra fekvő Michoacán államban vív háborút a hadsereggel, a rendőrséggel és a fegyveres polgárőrökkel. Lánya, Melissa Plancarte hasznot húzott apja kétes hírnevéből, és egy közepesen sikeres mexikói énekesnővé avanzsált, aki (La Princessa de la Banda" (Kartellhercegnő) művésznéven tevékenykedik. A művésznő legutóbb az alábbi képpel került a figyelem középpontjába, ugyanis egy olyan ruhában szelfizett, amit a templomos lovagok jelképe, a vörös kereszt díszít. Erről pedig - érthető módon - mindenkinek apja véres kartellje jutott eszébe.

Forrás: Facebook/ Melissa Plancarte
Rettegéssel és rosszulléttel fűszerezett nyaralás - Így éld túl az utazásthttp://www.life.hu/csalad/20160706-van-akinek-az-utazas-nem-leanyalom-tippek-hanyinger-repulestol-valo-felelem-stb-ellen.htmlAlig várod már, hogy a tengerparton süttesd a hasad, de az odavezető hosszú utat a pokolba kívánod? Félsz a repüléstől, esetleg tengeri beteg vagy, vagy az autóban jön rád a rosszullét? Az alábbi tippjeinkkel neked is szeretnénk segíteni. Család--Te miből tartod majd el a szüleidet? Indul a kötelező szülőtartás!http://www.life.hu/csalad/20160705-a-kotelezo-szulotartasrol-megoszlanak-a-velemenyek.htmlA 30 évesen is mamahotelben és papabankból élő korosztályt látva igen merész húzás volt a kötelező szülőtartás bevezetése. Na, nem mintha a mai fiatalok kevésbé szeretnék a szüleiket, de a szeretetet sajnos továbbra sem lehet pénzre váltani, és nem lehet belőle csekkeket befizetni. A polgári törvénykönyv rendelkezése alapján viszont idén júliustól a gyerekek bizony kötelesek lesznek eltartani rászoruló szüleiket – de vajon mit szólnak ehhez az eltartók és az eltartottak? Család--Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékokhttp://www.life.hu/csalad/20160704-gyerekjatekok-utazashoz.htmlNyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. Család--Az énidő fontosságáról - Légy önmagaddal, önmagadérthttp://www.life.hu/csalad/20160629-az-enido-fontossagarol-igy-tolts-hasznos-perceket-sajat-magaddal.htmlTökéletes háziasszony, gondoskodó anya, karrierista nő, megértő barátnő és szenvedélyes szerető - egy nő, megannyi szerep. Robotolsz, próbálsz mindenkinek megfelelni, közben csak egy valamiről, illetve valakiről feledkezel meg: saját magadról. CsaládOrigoTizenéves gyilkosok, áldozattá vált szülők (18+)http://www.life.hu/csalad/20160627-gyilkos-gyerekek-akik-megoltek-szuleiket.htmlSzülőnek lenni az egyik legnehezebb feladat a világon. Mindenki tökéletes édesanya és édesapa szeretne lenni, és tökéletes gyerekeket nevelni. A valóság azonban az ideális álomvilágnál sokkal bonyolultabb, sötétebb és gyakran sokkolóbb. Következzenek azok a gyerekek, akik a saját szüleik ellen fordultak. Család--"Senkinek nem kívánom ezt az érzést" - Balul sikerült fesztiválok anyukák szemszögébőlhttp://www.life.hu/csalad/20160627-balul-sikerult-fesztivalok-anyukak-szemszogebol.htmlKorábbi cikkünkben négy huszonéves fiatal mesélte el, hogy ők anno hogyan puhították meg szüleiket, hogy elmehessenek fesztiválozni. Most következzen a másik oldal: anyukákat kérdeztünk arról, volt-e olyan eset, amikor megbánták az engedékenységüket. Család--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.