Megdöbbentő! Lefotózta saját szülését egy nő

fotózás terhesség szülés anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Lisa Robinson-Ward esküvői fotósként ismert az Egyesült Államokban, ám mikor kiderült, hogy gyermeket vár, máris tudta, hogy új kihívást talált magának.

Abban a pillanatban eldöntötte, hogy végigfotózza kisbabája világra jöttét, amint megtudta, hogy úton van a kicsi. Aki egyébként valóságos ajándék a szüleinek, hiszen 9 éves fiuk mellé régóta szerettek volna egy kistestvért, de évekig hiába próbálkoztak. Két vetélés után pedig úgy döntöttek, nem próbálkoznak tovább. Lisa szinte abban a pillanatban teherbe esett a most 6 hónapos kislánnyal, Anorával.

A boldog és izgatott anyuka úgy gondolta, a fotózás segít majd neki, hogy szülés közben higgadt maradjon, és koncentrálni tudjon,

és remélte, hogy a fájdalomról is eltereli a figyelmét. A küldetés fantasztikusan sikerült, a képek egy egészen új nézőpontból mutatják be a születés és a szülés csodáját.

/1607/Lefot20167611159

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.