Luxus és romantika - Nászajándékok a sztárvilágban

Brad Pitt Keira Knightley esküvő George Clooney család Katalin hercegné nászajándék Angelina Jolie György herceg Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő az egyik legfontosabb esemény az ember életében – ha pedig egy sztárról van szó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak fontos, de burzsuj ünnepséget is csapnak ezen a nevezetes napon. Egy igazi sztáresküvőhöz pedig luxusnászajándék is dukál, lássuk melyek voltak az elmúlt évek legdrágább, vagy éppen legromantikusabb meglepetései. 

Keira Knightley és James Righton

Keira és James Righton 2013-ban fogadtak egymásnak örök hűséget, a szerelmes (akkor még) vőlegény pedig egy felettébb romantikus nászajándékkal lepte meg kedvesét: egy több mint 100 éves olajfát ajándékozott neki, amelybe belevéste a nevüket, és elültettette Keira francia villájának udvarában. Ez a megható meglepi több mint 5000 dollárjába fájt a férjnek.

Forrás: AFP

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Az uralkodói családokban természetesen egészen más dimenzióban folyik az ajándékozás, mint a földi halandók esetében, így talán annyira nem is meglepő, mivel lepték meg esküvőjük alkalmából a királyi párt. Clive Christian dizájner No. 1 Imperial Majesty Edition parfümmel ajándékozta meg a szerelmeseket. Hogy ez mitől olyan nagy szám? Clive Christian alkotása a Guinness-rekordok könyvébe is bekerül, mint a világ legdrágább parfümje. Az üveg nyakát 18 karátos arany gallér takarja, amelyet egy ötkarátos gyémánt díszít. A parfümből mindössze öt darab készül évente, különlegességéért cserébe elképesztő összeget, 215 ezer dollárt (36 millió forintot) kell fizetni. A két üvegcse pedig természetesen dupla annyiba került.

Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

Ha férjének szánt ajándékról van szó, Angelina Jolie nem ismer lehetetlent. 2014-ben tartott esküvőjükre Angie egy platinából készült, 3 millió dollárt (vagyis 734 millió forintot) érő, 1952-es Patek Philippe órával lepte meg Brad Pittet. Az órát a világ egyik legendás és legelismertebb svájci órása készített. A nem mindennapi ajándékot a házaspár egyik közeli barátja vitte el gravíroztatni egy üzletbe, az órára a következő felirat került: "Rolynak Nessától" – utalva annak a két karakternek a nevére, akiket a közösen forgatott By The Sea című filmben alakítottak.

Forrás: Hello Magazine

George Clooney és Amal Alamuddin

George Clooney is kitett magáért: egy 17. századi angliai kúriával ajándékozta meg szeretett nejét. A pazar palotában összesen kilenc hálószoba és nyolc fürdőszoba található, és ha minden igaz, Clooney nem kevesebb mint 16 millió dollárt, azaz több mint 4,5 milliárd forintot fizetett érte.

Forrás: AFP

Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise egy igazi gavallér, ha ajándékokról van szó: nem elég, hogy Katie Holmes ujjára egy 275 millió dolláros jegygyűrűt húzott, ráadásul még egy Gulfstream IV-SP repülőgépet is vásárolt fiatal menyasszonyának, 20 millió dollár, azaz 5,8 milliárd forint értékben. Hiába azonban a burzsuj ajándékok, a házasságuk néhány év után befuccsolt.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.