A Megasztár szerelmespárja 13 év után is boldog - Sohasem látott fotó!

Fotó: Temesi Ádám -
boldogság Galambos Dorina Megasztár Pély Barna kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még rá, hogy Pély Barna és Galambos Dorina 2003 őszén a Megasztárban találtak egymásra? A szerelmesek már tíz éve alkottak egy párt, amikor 2013-ban örök hűséget fogadtak egymásnak.

Pély Barna és Galambos Dorina 2003 őszén találkoztak a Megasztár legelső szériájában. Már a tehetségkutató első néhány adásában is látni lehetett, hogy a zsűritag és a fiatal énekesnő között kialakult valami, majd tíz év együttélés után, 2013 nyarán össze is házasodtak.

Fotó: Temesi Ádám

Mivel a sztárpár évekkel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, ezért is különleges az a fotó, amit Barna posztolt a napokban.

Forrás: Facebook

Hoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Óriási csalódás érte Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-oriasi-csalodas-erte-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár vasárnap még boldogan nézett az esti Eb-döntő elé, ennek örömére pedig Franciaország színeibe bújtak, és egy kedves képpel lepték meg a rajongóikat. A meccs végeredménye azonban beárnyékolta a napjukat... TV + Sztárok--A dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-kulcsar-edina-telefonja-is-kikapcsolodott-a-balatonon.htmlA világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt. TV + Sztárok--Ennyit változtak a Fresh lányok 13 év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-ennyit-valtoztak-a-fresh-lanyok-13-ev-alatt.htmlEmlékszel még a Fresh lányokra? A csapat már 1996 óta működik, igaz, a végleges felállás 2003-ban alakult Villányi Andival és Gyulai Vikivel. A banda azóta keveset hallat magáról, bár 2014-ben egy klip erejéig visszatértek. Mindenesetre kíváncsiak voltunk rá, hogy mi a helyzet velük most. Nézzétek csak! TV + Sztárok--Ilyet még nem láttál! Katalin hercegné és a világsztár teniszező egy szelfin landolthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-ilyet-meg-nem-lattal-katalin-hercegne-es-a-vilagsztar-teniszezo-egy-szelfin-landolt.htmlAz biztos, hogy Katalin hercegnét rengeteg helyzetben láthattuk: a Taj Mahalnál, egy gyönyörű csipkeruhában, és mély dekoltázzsal is, legtöbbször a férje, Vilmos oldalán. Ám akad egy szituáció, ahogyan még biztosan nem jelent meg a nyilvánosság előtt: egy szelfin, a világhírű teniszezőnővel, Serena Williams-szel.TV + Sztárok--Megint kiborult a bili: A HIV-pozitív Charlie Sheen újabb szexbotrányba keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-megint-kiborult-a-bili-igy-charlie-sheen-egy-ujabb-szexbotranyban-lubickolhat.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ha ez nem lenne elég, még anyagi problémái is vannak, ráadásul nemrég egy újabb sokkoló szextitok látott napvilágot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.