Candice Swanepoelnél nincs szebb pocakos sztármama

modell terhesség Candice Swanepoel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell rendszeresen megmutatja, hogyan nő a pocakja: meg kell hagyni, nincs most Candice-nél szebb kismama a sztárok között!

Hatalmas előnnyel indul Candice, hiszen megnyerte a genetikai lottóötöst: karcsú, az arca csodaszép, nyoma sincs rajta a terhesség alatti pluszkilóknak, vizesedésnek, pattanásoknak. A Victoria's Secret fehérneműcég angyala a hétvégén két csodás fotót is mutatott a babavárásról. Az egyik fotón jól látszik, a modell hamarosan megszül, de hatalmas pocakkal is meseszép.

Forrás: Instagram/Angelcandice

Persze a dél-afrikai szépség nagyon szexi is maradt a terhesség alatt, és láthatóan a mellei is méretesebbek lettek: ezt sem felejtette el Candice megmutatni követőinek.

Forrás: Instagram/angelcandice

Abban is biztosak vagyunk, hogy a szülés után 5 perccel már csúcsformában lesz a modell, de ha mégsem, biztosan van már bevált edzésterve: korábban erre a gyakorlatra esküdött Swanepoel kisasszony.

Elvetélt Courtney Stodden valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/csalad/20160718-courtney-stodden-elvetelt-napokkal-ezelott.htmlA valóságshow-sztár menedzsere jelentette be a hírt. Család--"2 naposan" - Dundika csodás képet posztolt újszülött fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160717-dundika-csodas-kepet-posztolt-ujszulott-fiarol-majoros-oliver-nathanielrol.htmlBár a sztárpár az utóbbi időben jó néhány fotót megosztott szép családjáról, a képekről a három hónapos Olivér rendre hiányzott. Azóta viszont sorra érkeznek a fényképek a kicsiről. CsaládOrigoDobrádi Ákosnál és Iszak Esztinél az esküvő után jön a baba http://www.life.hu/csalad/20160717-dobradi-akosnal-es-iszak-esztinel-az-eskuvo-utan-jon-a-baba.htmlDobrády Ákos örömmel lenne már édesapa, de tiszteletben tartja párja, Iszak Eszter kérését, hogy tartsák be a klasszikus sorrendet. Először esküvő, és utána jöhet a baba.CsaládOrigoA magánélet mindenek felett - Így titkolták el terhességüket a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20160715-hiressegek-akik-titkoltak-a-terhesseguket-vagy-a-szulest.htmlVannak, akik gyakorlatilag az egész világot körbehaknizzák a nagy hírrel, vannak, akik örömüket meg szeretnék tartani maguknak. Minden sztár másképp kezeli a terhességet és a gyermekáldást, az alábbiakban azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik a közelmúltban adtak életet gyermeküknek, és ezt hihetetlenül fondorlatosan el tudták titkolni a nagyérdemű elől. CsaládAFPHatalmasat nőtt Amber Rose és Wiz Khalifa kisfia: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160717-amber-rose-es-wiz-khalifa-kisfia-a-haromeves-sebastian-nagyot-nott.htmlHogy ki ez a csodaszép fiatalember? Nos, a dúsidomú Amber Rose és Wiz Khalifa fiáról, a hároméves Sebastianról van szó.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.