A szomszédok szeme láttára csalták meg: előttük is teregette ki a szennyest

lépcsőház üzenet Szomszédok költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mit csinálnál akkor, ha a hátad mögött, ugyanakkor a szomszédok szeme előtt csalna meg férjed, majd mindezt hónapok múltán egy félrement e-mailből tudnád meg? Egy budapesti bérház lakója meglehetősen furcsa módon reagált.

"Fehívnám szíves figyelmüket, hogy a hétvégén költözünk, ami miatt nagyobb lépcsőházi és liftes forgalom várható. Ehhez kérem mindenki türelmét, szombaton 8-16 között igyekszünk mindent elvinni. Köszönöm!" - így kezdődik az egyik budapesti bérház lépcsőházának faliújságján hagyott üzenet. Teljesen átlagosnak tűnik, ám tovább olvasva

egy családi dráma kellős közepén találjuk magunkat.

"Aki pedig tudott róla (látta, hallotta), hogy a férjem más nőcskékkel enyeleg a lakásunkban, ezúton is érezze sz@rul magát, hogy nekem nem szólt és egy félrement email-ből kellett megtudnom, hogy fent van egy szeretőkereső weboldalon. Nem hiszem el, hogy hónapokig ment ez a hátam mögött!!!"

Végül pedig a csattanót követi egy gyönyörű lezárás.

"Ugyanitt lakás eladó, 48 nm, erkélyes, jó állapotú, 19,5 millió, az árban benne van egy franciaágy is, amit érthető okokból nem vinnék magammal. (Remélem a konyhaasztalon nem csinálták, de ha valakinek kell, viheti azt is."

Forrás: Facebook

Bár a történet meglehetősen szomorú, a Facebookon megjelent fotó ezreknek okozott derűs pillanatokat, hiszen alig egy óra alatt már több, mint kétezren lájkolták.

Szexfüggő volt, és egy 73 éves férfival hált a nizzai merénylő (18+)http://www.life.hu/news/20160719-egy-73-eves-ferfival-halt-a-nizzai-merenylo.html84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. Sőt, egy 73 éves férfi szeretőt is tartott. News--Az álomutazás rémálommá vált: nemi erőszak miatt perel a 45 éves doktornőhttp://www.life.hu/news/20160718-az-alomutazas-remalomma-valt-mert-eroszak-miatt-perel-a-45-eves-doktorno.htmlTörténetünk főszereplője, egy 45 éves doktornő beperelt egy utazási irodát. A cég a profilja szerint csak nőknek szervez utakat, ezzel együtt pedig kezeskednek biztonságukról is Azonban a nő azt állítja, hogy a nyaraláson megerőszakolták. NewsThinkstockSokkoló videó jelent meg a dallasi mészárlásról: felvették a rendőr kivégzéséthttp://www.life.hu/news/20160708-a-dallasi-meszarlason-felvettek-a-rendor-kivegzeset.htmlA rendőri túlkapások ellen szervezett dallasi tüntetés péntek hajnalban mészárlásba torkollott: négy rendőrt agyonlőttek, és többen is megsebesültek. Az egyik gyilkosságról felvétel is készült.News--Egy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Egy orosz házaspár testrészeire bukkantak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160704-egy-orosz-hazaspar-testreszeit-mosta-partra-a-viz-a-fidzsi-szigeteknel.htmlEgy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon. News--Megdöbbentő felfedezés: létezik a hatodik érzékhttp://www.life.hu/news/20160630-megdobbento-dolgot-fedeztek-fel-miszerint-letezik-a-hatodik-erzek.htmlLátás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés - ez az öt fizikai érzékelésünk, és miért ne lehetne egy hatodik is? Elvégre, ha egy tragédia folytán nem látunk semmit, a színek még ott vannak. Ezért is vetődik fel a kérdés, vajon mi lehet a hatodik érzékünk? NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.