Pippa Middleton jegyességét szörnyű tragédia árnyékolja be

halál Pippa Middleton James Matthews menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Matthews öccse még 17 évvel ezelőtt vesztette életét a Mount Everesten, amikor eltűnt a "halál zónában". A férfi 1999 óta nem került elő. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Pippa Middleton végre menyasszony lett. A lánykérés nemrég történt, a mesés Lake Districtnél, Anglia egyik hegyvidékes részénél, ahol James állítólag fél térdre ereszkedve, természetesen egy méretes gyémántgyűrűvel kérte meg kedvese kezét. A boldogságot azonban egy családi tragédia árnyékolja be: a vőlegény öccse nem lehet ott a nagy napon - írja a Mirror.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

James testvére, Michael egy szélviharban tűnt el még 17 évvel ezelőtt. Testét soha nem találták meg. Pippa szerelme azóta sem heverte ki a tragédiát, és a hírek szerint nagyon bántja, hogy a fiatal fiú nem vehet majd részt a nagy napon. A 2017-re tervezett esküvő a brit királyi család életében hatalmas eseménynek számít, a brit sajtó máris a menyegző részleteire kíváncsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.