Majka kisfia hatalmas szemekkel varázsol el minket: édes babafotó!

kisfiú kisbaba Majka cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A büszke szülők most újra megmutatták a kis csöppséget.

"Egy bogár élete" - írta a kép mellé Majka, aki egyszerűen imádja a kis "trónörököst". A zenész és kedvese, Hajni a kis Olivér érkezése miatt alaposan átalakították az otthonukat, ahol most már mindannyian együtt lehetnek. Persze azt sem mondhatnánk, hogy Dundikáék nem mutattak semmit, néhány részletet azért láthattunk már a sztárpár második kisfiáról.

Pár nappal ezelőtt Dundika osztott meg egy édes bejegyzést, melyen a nagytesó tologatja a legújabb családtagot. Az édesanya erről ennyit írt: "kicsit tartottam attól,hogy jelen lesz a féltékenység bármilyen formája is,de egyre biztosabb vagyok benne,hogy ez minket elkerül.Sőt.. Vannak bizonyos feladatok/babakocsiban sétáltatás/amiket Marián kisajátít."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.