Nádai Anikó: "Most biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék több babát"

Forrás: Nádai Anikó / Facebook -
család Nádai Anikó gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó azt mondja, kisfiával, Patrikkal lett kerek a világ, több gyermeket azonban nem akar. Ahogy fogalmaz: "nagyon nem". 

"Most biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék több babát. Nagyon nem. (...) Patrik még csak mostlesz egyéves, így élénken él bennem a szülés élménye, ahogyan természetes úton világra hoztam ezt a kis fiúcskát. Már a szülés kínjai és az oda vezető folyamat is olyan, amit soha többé nem szeretnék átélni. Ráadásul – bár sokan mondják, hogy a terhesség gyönyörű, boldog állapot – valójában az egész nem más, mint ki­lenc hónapnyi aggodalom. Egyrészt az első trimeszterben azért fél az anya, hogy vajon megmarad-e a pici. A későbbiekben aztán jönnek a sorozatos vizsgálatok, és a félelem, hogy vajon egészséges lesz-e. Tu­dom, hogy közhely, de tényleg semmi más nem számít ilyenkor, csak az, hogy egészséges legyen" - nyilatkozta Anikó.

Forrás: Nádai Anikó / Facebook

"Sokszor szoktunk viccelődni Danival is, hogy még egy ilyen szuper, klassz srácot úgysem tudnánk összehozni. Persze tudom, hogy a legszorosabb kötelék mégiscsak az lenne, ha Patriknak lenne egy testvére, hiszen az egy máshoz nem hasonlítható kapcsolat lenne köztük. Én azonban a saját példámból tudom, hogy ez nem mindig van így. Az apukám ko­rábbi házasságából van egy bátyám, vele azonban soha nem tartottuk a kapcsolatot. Igazából olyan, mintha nem is lenne testvérem, hiszen soha nem érezhettem, hogy ott van nekem, hogy számíthatok rá. Viszont a barátaim mindig ott voltak mellettem, és Patrikon is már most látszik, mennyire közvetlen, barátságos kisfiú. Biztos vagyok benne, hogy ha nagyobb lesz, rettentő könnyen fog majd barátokat szerezni" - tette hozzá Anikó, akinek párja azonban szeretne még egy közös gyereket, így előfordul, hogy a műsorvezetőelbizonytalanodik a gyermekvállalás kérdésében.

"Nagyon el­lentétes érzések ezek bennem. Nem tudom, más anyák hogyan csinálják ezt több gyerekkel. Egyelőre Patrik annyira eleven, hogy egész álló nap ott kell lenni mellette, ami rengeteg időt és energiát igényel. Úgyhogy amikor elbizonytalanodom, mindig azonnal emlékeztetem magam erre, és akkor megint teljesen biztosan tudom, hogy a válaszom erre a kérdésre: nem. Nem állok készen arra, hogy újból végigcsináljam" - szögezte le a Borsnak.

A világ legkegyetlenebb feleségeihttp://www.life.hu/csalad/20160722-gyilkos-felesegek-csalfa-asszonyok.htmlMéghogy a nők a gyengébbik nem. Féktelen harag, megcsalás és brutális gyilkosság - az alábbi asszonyok senkinek nem kegyelmeztek. CsaládOrigoJohnny Depp besokallt - Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt közte és Amber Heard közötthttp://www.life.hu/csalad/20160723-johnny-depp-letiltatja-a-valasanak-reszletei-a-birosagon.htmlDeppnek elege lett a a pletykacunamiból és a nyílvános meghurcolásból ezért azt kérvényezte a bíróságtól, hogy ne hozzák nyilvánosságra a válása részleteit. Viszlát szaftos részletek, viszlát hangzatos szalagcímek - már ha elfogadják a kérvényét. Család--Gondok vannak Kim Kardashian kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20160721-gondok-vannak-kim-kardashian-kislanyaval-north-west-szeretne-hogy-ra-figyeljenek.htmlA kis North West nem viseli jól, hogy öccse születése óta már nem ő van a középpontban. Család--Szcientológia és ami mögötte van - Interjú Miklovicz Attila szcientológussalhttp://www.life.hu/csalad/20160721-interju-miklovicz-attilaval-a-magyarorszagi-szcientologiai-egyhaz-munkatarsaval.htmlCsaládokat szétszakító szekta, lehúzós vállalkozás, vagy éppen hollywoodi sztárvallás – valószínűleg nem én vagyok az egyedüli, aki a szcientológia szót meghallva nagyjából ezekre a megállapításokra asszociál. A szcientológia a világ egyik legmegosztóbb vallása, ennek ellenére több millió híve van. Működését és megkérdőjelezhető szabályait rengeteg támadás éri – az alábbi interjúban a többi között ezekre a vádakra is szerettem volna válaszokat kapni. Miklovicz Attilával, a Magyarországi Szcientológia Egyház munkatársával beszélgettem. CsaládAFPViszlát, London! A Beckham család ismét költözikhttp://www.life.hu/csalad/20160721-a-beckham-csalad-allitolag-londonbol-az-egyesult-allamokba-koltozik.htmlÚgy tűnik, ismét véget ért egy korszak a sztárcsalád számára: bennfenntesek szerint ismét az Államokban fognak élni Beckhamék. CsaládAFPPártos Csilla rokontartást kér az anyósátólhttp://www.life.hu/csalad/20160721-partos-csilla-rokontartast-ker-anyosatol-pecsi-ildikotol.htmlTovábbra is tart Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A nyilvánosság előtt zajló hercehurcának nem került még pont a végére. A lakáskiürítési perben első fokon született ítélet, de a ki nem fizetett tartásdíjak miatt még csak most fog elkezdődni a vita. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.