3 gyereket szült 12 hónap alatt - Így néz ki most az anya pucér teste

Forrás: Trina Cary Photography -
fotó pucér meztelen szülés önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A újdonsült anyukáknak nehéz megszokniuk, hogy megváltozott a testük, nehéz önmagukat megszeretni."

Trina Cary fotós célja az, hogy megmutassa a nőknek és a világnak, mennyire szép is lehet egy természetes test. Munkája során ismerte meg Mel Louise-t és férjét, Gabbyt. Mel 12 hónapon belül három gyermeket hozott a világra: 2013 márciusában egy kisfiút, és 2014 márciusában ikerkislányait. Mel és Gabby Trinát kérték meg, hogy intim fotósorozatot készítsen róluk.

Forrás: Trina Cary Photography

Melnek fontos volt, hogy a képek annyira őszintének és erősnek mutassák őt, amennyire csak lehetséges, ugyanis még nem volt teljesen kibékülve megváltozott testével: "Nagyon nehéz megszokni azt, hogy másképp nézek ki, nagyon nehéz újra megszeretni önmagamat. Minden anya tudja, hogy megéri küzdeni, mégsem egyszerű dolog ez."

Az anya számára fontos volt, hogy a felvételek szeretetet, erőt és önbizalmat sugározzanak. Ez sikerült is, a fotók azt adják vissza, hogy a házaspár nagyon szereti egymást, és a testükkel is elégedettek.

Forrás: Trina Cary Photography

A képek természetesen negatív kritikákat is kaptak. Többen úgy gondolták, hogy Mel túl vékony és túl csinos ahhoz, hogy ne legyen önbizalma. Sokan azt sem értették, miért kellett ezeket a fotókat nyilvánosságra hozni, miért nem tartotta meg a házaspár magának.

"A fotósorozatot azért készítettük, hogy segítsen Mel lelkének gyógyulásában. Egy csodálatos anyát ismerhetünk meg, aki éppen azt próbálja megtanulni, hogyan fogadja el és szeresse újra a testét. Az a célunk, hogy a nőknek legyen bátorságuk ahhoz, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak" - mondja a fotós.

Ezekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közbenhttp://www.life.hu/intim/20160723-ezekre-a-sztarokra-gondolnak-a-nok-maszturbalas-kozben-justin-timberlake.htmlFelszolgálta melleit Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/news/20160724-emily-ratajkowski-kitette-az-asztalra-a-melleit-szexi-foto.htmlSzakított, mégis férjhez megy az RTL Klub gyönyörű sztárjahttp://www.life.hu/news/20160724-szabados-agnes-az-rtl-klub-hiradosa-hamarosan-ferjhez-megy-kibekult-szerelmevel.htmlCuki fotó! Már négy és fél éves Székhelyi József kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160724-a-70-eves-szekhelyi-jozsef-kislanya-sara-elmult-4-eves-foto.htmlViszket, hámlik, büdös? Ezért lesz gombás a lábad!http://www.life.hu/trend/20160724-labgomba-gombas-budos-lab-kezelese.htmlMicsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.