Cuki fotó! Már négy és fél éves Székhelyi József kislánya

színész család Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József színművészt 4,5 éves kislánya, Sára és a rengeteg munka tartaja fiatalon.

Székhelyi iszonyodik az eltunyulás gondolatától is, ezt egy négy és fél éves kilány apukájaként nem is engedheti meg magának.

Forrás: [origo]


"Világéletemben sportoltam, teniszeztem, egyszerűen iszonyodom az ellustulástól, a szánalmas öregségtől. Rám ne mondja senki, hogy jaj, szegény bácsi, szegény nagypapa, amikor az óvodába vagy iskolába viszem Sárát. Persze ha rágondolok, ez nem is kényszer, inkább kéj, hogy miatta is pengének kell maradnom" - nyilatkozta a Blikknek. A színész kislányáról, Sáráról készült fotót itt nézheted meg.

Székhelyi Józsefre augusztus végén egy komoly csípőműtét vár, csipőprotézist kap. Erre lelkileg és fizikailag is fel kell készülnie. A műtétet sajnos nem lehet halogatni, mert a színésznek komoly fájdalmai vannak. A rehablilitációra nem lesz sok ideje Székhelyinek, ugyanis október elején már kezdi is próbálni a Houdini életéről szóló darabot, aminek bemutatóját november elejére tervezték.

Micsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlA világ legkegyetlenebb feleségeihttp://www.life.hu/csalad/20160722-gyilkos-felesegek-csalfa-asszonyok.htmlNádai Anikó: "Most biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék több babát"http://www.life.hu/csalad/20160723-nadai-aniko-az-rtl-klub-musorvezetoje-nem-szeretne-tobb-gyereket-egyelore.htmlJohnny Depp besokallt - Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt közte és Amber Heard közötthttp://www.life.hu/csalad/20160723-johnny-depp-letiltatja-a-valasanak-reszletei-a-birosagon.htmlNézd meg Liv Tyler tündéri kislányát!http://www.life.hu/csalad/20160721-liv-tyler-kisbabaja-nagyon-edes.htmlGondok vannak Kim Kardashian kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20160721-gondok-vannak-kim-kardashian-kislanyaval-north-west-szeretne-hogy-ra-figyeljenek.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.