Istenes Bence és Csobot Adél családi fotójától teljesen elolvadtunk

fotó pihenés Csobot Adél kisfiú Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a nyilvános közösségi oldalán tette közzé, hogy kisfiával, Nátánnal és kedvesével, Adéllal tölti a pihenését. A sztárpár nagyon bájosan fest így együtt. 

"Maratoni Xfaktor hét után újra együtt a család" - írta a kép mellé a büszke édesapa, aki láthatóan imádja a családját. A fiatal szülők elmondhatatlanul boldogok a nemrég született Nátánnal, akinek sajnos most nem láthatjuk az arcát. Az alig harmincéves Istenes Bence lassan mindent elért, amire csak egy fiatal vágyik: karrier, gyönyörű barátnő, népszerűség, most pedig egy tündéri baba. A rajongók egyszerűen imádják a családot, így elhalmozták jókívánságokkal a posztot.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Nyílt levél egy megcsalt barátnőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160725-olvasonk-nyilt-levele-egy-megcsalt-baraznonek.htmlA következő nyílt levélben egy olyan olvasónk írta le gondolatait, akinek nem túl hálás szerepet jutott: ő volt az a bizonyos harmadik. Levelét a megcsalt és elhagyott barátnőnek címezte. CsaládThinkstockLiptai Claudia rettentő cuki videót osztott meg a gyermekéről http://www.life.hu/csalad/20160725-liptai-claudia-ilyen-buszke-edesanya-rettento-cuki-videot-osztott-meg-a-sztar.htmlA műsorvezető nagyon büszke lehet lányára: közösségi oldalán osztotta meg Panka újabb sikerét. Bájos családi felvétel! CsaládOrigo3 gyereket szült 12 hónap alatt - Így néz ki most az anya pucér testehttp://www.life.hu/csalad/20160724-3-gyerek-12-honap-alatt-megmutatta-testet-az-anya-meztelen-foto-anyatest.html"A újdonsült anyukáknak nehéz megszokniuk, hogy megváltozott a testük, nehéz önmagukat megszeretni." CsaládOrigoJohnny Depp besokallt - Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt közte és Amber Heard közötthttp://www.life.hu/csalad/20160723-johnny-depp-letiltatja-a-valasanak-reszletei-a-birosagon.htmlDeppnek elege lett a a pletykacunamiból és a nyílvános meghurcolásból ezért azt kérvényezte a bíróságtól, hogy ne hozzák nyilvánosságra a válása részleteit. Viszlát szaftos részletek, viszlát hangzatos szalagcímek - már ha elfogadják a kérvényét. Család--Coleen Rooney családi fotója kiakasztja a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20160720-coleen-rooney-wayne-rooney-felesege-nagyon-cuki-kepet-mutatott.htmlColeen Rooney egy nagyon édes fekete-fehér képpel lepte meg rajongóit. CsaládOrigoÉdes fotón Brad, Angelina és a csemetéikhttp://www.life.hu/csalad/20160720-brad-pitt-angelina-jolie-es-a-gyerekek-aranyos-foton.htmlSzupercuki fotó került elő a sztárpárról és gyermekeikről. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.