Megszületett Nóci második gyermeke

Forrás: RTL Klub -
Születés gyermek Nóci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen rossz időszakon van túl Nóci, az egykori műsorvezető: bíróság előtt is állt, jogerősen 1 év 6 hónap próbaidőre ítélték. Azonban most a boldogság időszaka jött el az életében! Megszületett második kisfia.

Az RTL Klub egykori műsorvezetője mögött kemény évek állnak: ittas vezetésért is állt bíróság előtt, később pedig közokirat-hamisítás miatt kellett felelnie. Az előbbi vád alól felmentették, az utóbbi esetben viszont 1 év 6 hónap próbaidőt kapott. Májusban már várandósan állt a bíróság elé, azóta viszont, úgy tűnik, rendbe jött az élete.

Forrás: RTL Klub

A Blikk információi szerint az egykori műsorvezető már életet is adott második gyermekének, aki szintén kisfiú. Nóci nagyobbik kisfia - aki az előző, zátonyra futott kapcsolatából született - már 10 éves, ő biztosan nagyon várta már a kistestvérét.

Válságba került Katalin hercegné és Vilmos házassága?http://www.life.hu/csalad/20160727-valsagba-kerult-katalin-hercegne-es-vilmos-hazassaga-vagy-megsem.htmlValami nem stimmel mostanság Katalin hercegné és Vilmos herceg között, ezt pedig alátámasztja az is, hogy Katalin fogta két közös gyermeküket, és minden előzetes egyeztetés, valamint a férje nélkül Franciaországba utazott. Család--Nyílt levél egy megcsalt barátnőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160725-olvasonk-nyilt-levele-egy-megcsalt-baraznonek.htmlA következő nyílt levélben egy olyan olvasónk írta le gondolatait, akinek nem túl hálás szerepet jutott: ő volt az a bizonyos harmadik. Levelét a megcsalt és elhagyott barátnőnek címezte. CsaládThinkstockHoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél családi fotójától teljesen elolvadtunk http://www.life.hu/csalad/20160726-istenes-bence-es-csobot-adel-egyutt-pihen-a-kisfiukkal-bajos-csaladi-felvetel.htmlA műsorvezető a nyilvános közösségi oldalán tette közzé, hogy kisfiával, Nátánnal és kedvesével, Adéllal tölti a pihenését. A sztárpár nagyon bájosan fest így együtt. CsaládOrigoÉdes fotó: Majkáék csöppsége egy igazi nevetőkirályhttp://www.life.hu/csalad/20160726-majka-es-dundika-gyermeke-oliver-nagyon-edes-kacag-a-friss-fotokon.htmlIgazi férfiuralom lett Majoroséknál: áprilistól négytagúvá vált a családjuk. Dundika akkor adott életet második kisfiuknak, Olivérnek, aki hihetetlenül édes, és folyton csak vigyorog. CsaládOrigoNem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.