Kiderült: ettől fél Som-Balogh Edina kisfia

Forrás: Sessionphoto.Hu -
víz kisfiú Som-Balogh Edina félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője sokáig nagyon nehezen tudott vízbe merészkedni a kisfiával, hiszen Noel nem nagyon szívlelte a pancsolást.

Som-Balogh Edina korábban már bevallotta, sok mindent másképp csinálna már, hiszen első gyermekére férjével együtt rázúdították a szeretetüket, és talán ez az egyik ok, amiért a kisfiú sok mindenben elég félénk, sőt az édesanya a szoptatást is sokáig húzta. A hírek szerint a kisfiú már igazi kis gézengúz, aki legyőzte a félelmeit.

Forrás: Sessionphoto.Hu

"Kisebb korában Noel nagyon félt a víztől, sokszor kapaszkodott a nyakamba és nem akart elengedni. Most sem tud még ugyan úszni, de már nem fél, megszerette a pancsolást. Szeptemberben óvodába megy, és ekkor majd szeretnénk beíratni egy tanfolyamra. Még az sem kizárt, hogy később ő is kajakozni fog, ahogy a családunkban többen, de előtte mindenképpen meg kell tanulnia magabiztosan úszni" - árulta el Edina, aki hozzátette, hogy Noel nagyon érdeklődő kisfiú, ezért igyekeznek minél több programot szervezni neki. A zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben megkezdődött a Nickelodeon Strandolimpia, amely júliusban hat helyszínen várja a 4-14 év közötti gyerekeket. A család a belépőjegy mellé egy "útlevelet" is kapott, amelybe az egyes feladatok teljesítéséért járó pecséteket gyűjthették, és három megszerzése után Nickelodeon nyeremény várt rájuk.

Szinetár Dóra elmondhatatlanul büszke és boldoghttp://www.life.hu/csalad/20160727-szinetar-dora-elmondhatatlanul-buszke-fiat-felvettek-az-elte-bolcseszettudomanyi-karara.htmlSzinetár Dóra nem arról híres, hogy a családjában történő eseményekről gyakran tájékoztatná rajongóit, de ez egyszer nem bírta megállni, hogy el ne büszkélkedjen nagyfia sikerével. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél családi fotójától teljesen elolvadtunk http://www.life.hu/csalad/20160726-istenes-bence-es-csobot-adel-egyutt-pihen-a-kisfiukkal-bajos-csaladi-felvetel.htmlA műsorvezető a nyilvános közösségi oldalán tette közzé, hogy kisfiával, Nátánnal és kedvesével, Adéllal tölti a pihenését. A sztárpár nagyon bájosan fest így együtt. CsaládOrigoMég csak 3 éves, de máris botrányt kavart - György herceget támadják az állatvédőkhttp://www.life.hu/csalad/20160725-gyorgy-herceget-tamadjak-az-allatvedok.htmlGyörgy herceg július 22-én 3 éves lett, a jeles esemény okán pedig a palota néhány friss fotóval rukkolt elő. Az egyik kép azonban kicsapta a biztosítékot, olyannyira, hogy az egyik kommentelő azt írta, hogy börtönbe kellene vetni a kis herceget... Család--Így mentette meg ikrei életét a hős apahttp://www.life.hu/csalad/20160725-megmentette-a-magyar-apa-a-fuldoklo-ikrei-eletet-az-ujraeleszto-tanfolyamnak-koszonhetoen-nem.htmlA magyar házaspár nagyon sokat küzdött azért, hogy gyermekük lehessen. Lombikprogrammal sikerült a fogantatás, és ma már a kiságyukban ficánkolnak a csöppségek, akik nemrég nagyon ráijesztettek szüleikre. Hála az apa lélekjelenlétének nem történt tragédia. CsaládThinkstockMajka kisfia hatalmas szemekkel varázsol el minket: édes babafotó!http://www.life.hu/csalad/20160721-majka-kisfia-egyszeruen-tunderi-nezd-meg-a-baba-legujabb-fotojat-cuki.htmlDundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A büszke szülők most újra megmutatták a kis csöppséget. Család--Coleen Rooney családi fotója kiakasztja a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20160720-coleen-rooney-wayne-rooney-felesege-nagyon-cuki-kepet-mutatott.htmlColeen Rooney egy nagyon édes fekete-fehér képpel lepte meg rajongóit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.