Szinetár Dóra elmondhatatlanul büszke és boldog

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
boldogság felvételi gyermek Szinetár Dóra egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra nem arról híres, hogy a családjában történő eseményekről gyakran tájékoztatná rajongóit, de ez egyszer nem bírta megállni, hogy el ne büszkélkedjen nagyfia sikerével.

A családi életét, főként a gyermekeiről szóló híreket igyekszik titokban tartani Szinetár Dóra, általában csak Makranczi Zalánnal posztol közös fotókat. Kettejük intim pillanatairól és szerelmes perceiről azért viszonylag gyakran tesz közzé képeket, nagy örömünkre, ám ezúttal kivételt tett: nagyfiáról árult egy egy fontos információt.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Büszke anyukaként nem bírta megállni, hogy el ne dicsekedjen elsőszülött fia sikerével. Szinetár Dóra gyermeke most jelentkezett egyetemre. A végleges felvételi ponthatárok tegnap derültek ki, ami a színésznő családjába nagy boldogságot hozott. Szinetár Dóra fiát felvették az ELTE Bölcsészettudományi Karára, amiről közösségi oldalán adott hírt a színésznő.

Megszületett Nóci második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160727-megszuletett-noci-az-egykori-rtl-klubos-musorvezeto-masodik-kisfia.htmlMeglehetősen rossz időszakon van túl Nóci, az egykori műsorvezető: bíróság előtt is állt, jogerősen 1 év 6 hónap próbaidőre ítélték. Azonban most a boldogság időszaka jött el az életében! Megszületett második kisfia. Család--Válságba került Katalin hercegné és Vilmos házassága?http://www.life.hu/csalad/20160727-valsagba-kerult-katalin-hercegne-es-vilmos-hazassaga-vagy-megsem.htmlValami nem stimmel mostanság Katalin hercegné és Vilmos herceg között, ezt pedig alátámasztja az is, hogy Katalin fogta két közös gyermeküket, és minden előzetes egyeztetés, valamint a férje nélkül Franciaországba utazott. Család--Nyílt levél egy megcsalt barátnőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160725-olvasonk-nyilt-levele-egy-megcsalt-baraznonek.htmlA következő nyílt levélben egy olyan olvasónk írta le gondolatait, akinek nem túl hálás szerepet jutott: ő volt az a bizonyos harmadik. Levelét a megcsalt és elhagyott barátnőnek címezte. CsaládThinkstockHoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél családi fotójától teljesen elolvadtunk http://www.life.hu/csalad/20160726-istenes-bence-es-csobot-adel-egyutt-pihen-a-kisfiukkal-bajos-csaladi-felvetel.htmlA műsorvezető a nyilvános közösségi oldalán tette közzé, hogy kisfiával, Nátánnal és kedvesével, Adéllal tölti a pihenését. A sztárpár nagyon bájosan fest így együtt. CsaládOrigoÉdes fotó: Majkáék csöppsége egy igazi nevetőkirályhttp://www.life.hu/csalad/20160726-majka-es-dundika-gyermeke-oliver-nagyon-edes-kacag-a-friss-fotokon.htmlIgazi férfiuralom lett Majoroséknál: áprilistól négytagúvá vált a családjuk. Dundika akkor adott életet második kisfiuknak, Olivérnek, aki hihetetlenül édes, és folyton csak vigyorog. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.