Nem akarja feleségének adni házát: elbarikádozta magát

Forrás: Flickr / See-ming Lee -
válás birtok válóper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögesdróttal vette körül otthonát a pilóta, és nem is akar elmenni onnan, pedig elveszítette a házat a több mint 4 évig tartó válóperben.

Peter Elliott elbarikádozta magát birtokán, ami már nem is az övé, hiszen elveszítette a több éven át zajló válóperben. Az Anglia észak-nyugati részén fekvő otthon átszámítva összesen 187 millió forintot ér, és nem hajlandó átadni azt a volt feleségének.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr / See-ming Lee

"Szó szerint mindent elvett tőlem a volt feleségem. Neki megvan a munkája, karrierje és most az egész házam is az övé. Ez felér számomra egy kivégzéssel" - mondta Peter Elliott, aki állítólag mentális problémákkal is küzd. Senkit nem akar beengedni a házba, még a bírósági végrehajtót is megdobálta kővel, és kifüggesztett egy molinót "igazság" felirattal. A férfit fél éves szabadságvesztésre ítélték, de ő közölte, csak hullazsákban hajlandó elhagyni a birtokot, amit a felesége már évek óta értékesíteni szeretne, mert abból fizetné ki a felhalmozott tartozásokat - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.