Árpa Attila: „Igazi szerelem van köztünk”

Fotó: Bielik István - Origo -
Árpa Attila kislány kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila igazi magabiztos kisugárzású férfi, aki saját bevallása szerint nem törődik sokat a külsejével. Egyetlen lány véleménye azonban mindennél fontosabb a számára, a kislányáé! 

Árpa Attila nem szokott sokat foglalkozni azzal, hogy milyen ruhát öltsön magára, saját bevallása szerint leginkább az aznapi hangulata határozza meg viseletét. Ugyan házassága véget ért, van olyan lány, akinek kikéri véleményét a ruhaválasztásnál.

Fotó: Bielik István - Origo

A színész-rendező legtöbbször kislányát kérdezi meg, az ő segítségét kéri. „Amira még kislány, de szeretem kikérni a tanácsait, mert nagyon jó az ízlése. Olyan is előfordul, hogy összeöltözünk.

Igazi szerelem van köztünk, imádjuk egymást”

– vallotta a Best magazinnak Attila. Hozzátette, hogy bár ő nem egy vásárolgatós fajta, de a lányával ez a program is igazi élmény. „Bemegyünk egy üzletbe, és bohóckodunk. Ha pedig neki kell ruhát választani, azt kifejezetten élvezem” – árulta el a színész-rendező.

Viszlát bulizás, helló szoptatás - Amikor a barátnőkből anyukák lesznekhttp://www.life.hu/csalad/20160727-amikor-a-baratnoidbol-anyukak-lesznek.htmlMinden nő életében eljön a nap, amikor a barátnői, ismerősei sorra anyává válnak. Na jó, nem igazán egy konkért napról van szó, sokkal inkább egy folyamatról, amelyet legkönnyebben a Facebookon követhetsz nyomon. Az évek előrehaladtával Facebook ismerőseid helyét az ismerőseid babái veszik át, 30 évesen egyszercsak ráeszmélsz, hogy barátnőid 90 százalékának gyereke született, és hogy a barátságotok már soha nem lesz olyan, mint régen volt. CsaládOrigoKirály Linda: “Három gyerekre gyúrunk”http://www.life.hu/csalad/20160729-kiraly-linda-es-parja-zsombor-harom-gyereket-szeretne-az-enekesno-kibekult-onmagaval.htmlKirály Linda sokat küzdött, legfőként önmagával, de megtalálta a tökéletes férfit, aki az önbizalmát is helyreállította. Elfogadta kinézetét, és nem görcsöl semmin. Már azt is tudják, hogy három gyermeket szeretnének. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoTápai Szabina: “Szeretnénk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160729-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szeretne-meg-egy-gyereket-kellett-a-mosolyszunet-a-harmonikus.htmlKucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata a mosolyszünet után lett igazán harmonikus. Mikor újra összejöttek, szinte egyből megérkezett a baba, és nemsokára jöhet is a következő. Család--Összeverte saját apját a Forma-1-es pilóta!http://www.life.hu/csalad/20160729-osszeverte-sajat-apjat-az-egykori-forma-1es-pilota-jos-verstappen.htmlSaját apjára emelt kezet az egykori Forma-1-es pilóta, Jos Verstappen, akinek fia, Max Verstappen jelenleg versenyző. Nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki a balhé. Család--Árulkodó Sarka Kata korábbi nyilatkozatahttp://www.life.hu/csalad/20160729-sarka-kata-azt-nyilatkozta-korabban-hogy-egy-darabig-minden-elnez-de-ha-megcsaljak-akkor-nem.htmlNemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban. Család--Árulkodó Sarka Kata korábbi nyilatkozatahttp://www.life.hu/csalad/20160729-sarka-kata-azt-nyilatkozta-korabban-hogy-egy-darabig-minden-elnez-de-ha-megcsaljak-akkor-nem.htmlNemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.