Összeverte saját apját a Forma-1-es pilóta!

Forrás: AFP/Erwin Scheriau -
Jos Verstappen Max Verstappen erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját apjára emelt kezet az egykori Forma-1-es pilóta, Jos Verstappen, akinek fia, Max Verstappen jelenleg versenyző. Nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki a balhé.

Sokszor szóltak már a hírek Jos Verstappen egykori Forma-1-es pilóta agresszivitásáról. Állítólag könnyen eljár a keze, de most betelt a pohár. Hollandiában, saját szülővárosában emelt kezet apjára – Max Verstappen jelenlegi pilóta nagyapjára – vasárnap.

Forrás: AFP/Erwin Scheriau

A balhé nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki. Az agresszivitás oka ismeretlen, de a bántalmazott, Frans Verstappen nem huny szemet fia tette fölött: feljelentést tett a rendőrségen, és a holland sajtónak is beszámolt az esetről. "Tudtuk, hogy Jos keze könnyen eljár, de átlépte a határt" - mondta Frans, és megmutatta sérüléseit is. Fans később visszavonta a feljelentést arra hivatkozva, hogy ez magánügy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.