Ugrott Sarka Kata és Hajdú Péter közös nyaralása is

Sarka Kata házasság válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban.

A Hajdú házaspár nem árult el sokat gondjairól, a Facebookon közöltek pár mondatot arról, hogy válságban van a házasságuk, Kata el is költözött közös otthonukból.

Mivel a házaspár nem elérhető telefonon, a Bors munkatársa elutazott Balatonföldvárra, ahol az évnek ebben a szakaszában mindig pihennek. A gyerekek szerdán utaztak oda Péterrel, és a helyiek látták ugyan Katát napközben a parton a gyerekekkel, de estére visszautazott a fővárosba. A lap informátora azt mondja, semmiképpen nem szeretnék, hogy a gyerekek összetörjenek, ezért nappal úgy tesznek a szülők, mintha minden rendben lenne, de az estéket nem bírják ki együtt. A gyerekek, Noémi és Dávid pár napot az egyik szülőnél, pár napot a másiknál vannak.

2012-ben Sarka Kata Szily Nórának adott interjújában még teljesen másképp vélekedett a házasságáról:

Sarka Kata: "Életem egyik legnehezebb időszakát élem"http://www.life.hu/intim/20160728-sarka-kata-es-hajdu-peter-is-megszolalt-a-zatonyra-futott-kapcsolatukrol.html"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlSarka Kata megszólalt a szexvideós botránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-sarka-kata-facebookon-szolalt-meg-nem-o-az-a-celebfeleseg-akit-a-szemelyi-edzoje-szexvideokkal.htmlSarka Kata: "Kénytelen voltam elengedni az érzéseimet"http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160721-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-szepsegkiralyno-valasztasrol-kellemes-elmenyeirol-es-csalodasairol.htmlVálságban van Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata?http://www.life.hu/intim/20160721-sarka-kata-es-hajdu-peter-hazassaga-lehet-hogy-valsagban-van-mindent-elkovetnek-hogy-ujra-a-regi.htmlProstiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.