Megszületett Lajtai Kati kisfia

Forrás: Marton Szilvia -
Születés baba Lajtai Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Facebookján osztotta meg követőivel a gólyahírt. 

„BOLDOGSÁGHÍR!!! Megérkezett közénk a természet útján, a csillagok pontosságával kisfiunk, Máté!!! 3790g-mal és 56cm-rel indult útnak. Szemlátomást jól van, és én is alakulok (mármint csak a természetes, szülés utáni érzetekben vagyok). Hatalmas iramban hódít meg minket, szülőket a kis kölök. Ebbe a dimenzióugrásba bele lehet szédülni! Óriási a boldogság, és a »na most aztán mit, hogyan« tengere... :) A fotón még a nagy »nyitány«, a szülés előtt, de már nagyon az egymásra figyelésben, az egymásért létben...” – írta Lajtai Kati a közösségi oldalára.

Forrás: Marton Szilvia

Hűha! Szépen kikerekedett Liptai Claudia pocakja - Friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160730-szepen-kikerekedett-liptai-claudia-pocakja.htmlKözönségtalálkozón fotózták le Liptai Claudiát. Magyarország egyik legszebb műsorvezetőjének már nagyon-nagyon gömbölyödik a pocakja. Clau pedig csak úgy ragyog, mi pedig imádjuk, hogy végre ennyire boldog.CsaládOrigoMicsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlA műsorvezető a nyári pihenését tölti éppen... CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisfiát Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160714-megmutatta-kisfiat-majka-es-dundika.htmlBár a sztárpár az utóbbi időben is jó néhány fotót posztolt szép családjáról, a képekről a három hónapos Olivér rendre hiányzott. Eddig. Család--Hűha! Szépen kikerekedett Liptai Claudia pocakja - Friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160730-szepen-kikerekedett-liptai-claudia-pocakja.htmlKözönségtalálkozón fotózták le Liptai Claudiát. Magyarország egyik legszebb műsorvezetőjének már nagyon-nagyon gömbölyödik a pocakja. Clau pedig csak úgy ragyog, mi pedig imádjuk, hogy végre ennyire boldog.CsaládOrigoBüszkén mutatta meg terhespocakját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160625-buszken-mutatta-meg-terhespocakjat-liptai-claudia.htmlElképesztően gyönyörű kismama Liptai Claudia. A szép műsorvezető A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. CsaládOrigoHatalmas szülői baki! Így nevelheted szorongóvá a gyerekedet: ne tedd!http://www.life.hu/csalad/20160702-azok-a-gyerekek-akikkel-szemben-a-szuloknek-tul-magasak-az-elvarasaik-kesobb-joval-kritikusabbak.html Egy friss kutatás szerint azok a gyerekek, akikkel szemben a szülőknek túl magasak az elvárásaik, és túlzottan hajtják őket a jó jegyekért, később jóval kritikusabbak lesznek magukkal szemben, illetve jellemzőbb lesz rájuk a szorongás és a depresszió is.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.