Sarka Kata: "Arra koncentrálok, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata házasság válság pletyka Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felkavarta a kedélyeket az elmúlt héten, amikor kiderült, válságba került a Hajdú-Sarka házaspár álomházassága, vagy legalábbis az, amit annak hitt a fél ország. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. 

Az önmagában sem könnyű helyzetet tovább nehezíti, hogy a házasság válságának híre végeláthatatlan pletykalavinát indított el. Kata úgy véli, bár bántja ez is, neki most nem a szóbeszéddel kell foglalkoznia, mint mondja, át kell gondolnia házasságát és a gyerekek jövőjét. Amennyit elárult: elköltözött otthonról, a férje megbántotta, de szeretné, ha helyreállna a családi béke.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Túl sok minden köt össze minket Petivel ahhoz, hogy ne tegyünk meg mindent a családunk megmentéséért. A pletykákra nem szeretnék reagálni. Nem is foglalkozom velük, csak a gyermekeimre koncentrálok, és arra, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon. Szeretném megmenteni a házasságom" – nyilatkozta a Borsnak.

Micsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlA műsorvezető a nyári pihenését tölti éppen... CsaládOrigoNádai Anikó: "Most biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék több babát"http://www.life.hu/csalad/20160723-nadai-aniko-az-rtl-klub-musorvezetoje-nem-szeretne-tobb-gyereket-egyelore.htmlNádai Anikó azt mondja, kisfiával, Patrikkal lett kerek a világ, több gyermeket azonban nem akar. Ahogy fogalmaz: "nagyon nem". CsaládOrigoKemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--Kínos fotók! Így figurázta ki szelfimániás lányát az aggódó apukahttp://www.life.hu/csalad/20160702-igy-figurazta-ki-lanyat-az-aggodo-apuka.htmlChris 'Burr' Martin gyanútlanul pörgette a Facebookot, mikor valami olyasmire bukkant, ami egyáltalán nem tetszett neki: lánya jó pár szexi szelfit posztolt. Család--Csodálatos fotó - Már ekkora a terhes szupermodell, Candice Swanepoel pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160702-mar-ekkora-a-terhes-szupermodell-candice-swanepoel-pocakja.htmlA Victoria's Secret modellje, Candice Swanepoel újabb fotót osztott meg követőivel az Instagramon, hogy ők is láthassák, mekkorát nőtt a pocakja a legutóbbi kép óta. CsaládOrigoNádai Anikó: "Öt bébiszittert fogyasztottunk el, amíg a Farmon voltunk"http://www.life.hu/csalad/20160702-nadai-aniko-ot-bebiszittert-fogyasztottunk-el-amig-a-farmon-voltunk.htmlNem volt könnyű dolga Nádai Anikónak, amikor a Farmot vezette. No, és a kis Patrik bébiszittereinek sem.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.