Hűha! Szépen kikerekedett Liptai Claudia pocakja - Friss fotó

Liptai Claudia várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közönségtalálkozón fotózták le Liptai Claudiát. Magyarország egyik legszebb műsorvezetőjének már nagyon-nagyon gömbölyödik a pocakja. Clau pedig csak úgy ragyog, mi pedig imádjuk, hogy végre ennyire boldog.

Először április elején röppent fel a hír várandósságáról, amit Clau akkor nem, de később, A Nagy Duett színpadán megerősített. Azóta (is) egy ország követi figyelemmel a műsorvezetőt, és a legtöbben örülnek a cukrász Pataki Ádám mellett újra megtalált boldogságának. A pár mindennapjai nemsokára egy kisbabával lesznek szebbek, és egészen biztos, a már 10 éves Panka is nagyon várja a kistesó érkezését.

Sarka Kata: "Arra koncentrálok, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon"http://www.life.hu/csalad/20160730-sarka-kata-es-hajdu-peter-valsagban-levo-hazassagarol-pletykalnak-kata-rendbehozna-a-kapcsolatot.htmlAlaposan felkavarta a kedélyeket az elmúlt héten, amikor kiderült, válságba került a Hajdú-Sarka házaspár álomkapcsolata, vagy legalábbis az, amit annak hitt a fél ország. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. Család--Micsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlA műsorvezető a nyári pihenését tölti éppen... CsaládOrigoVálik az Ízek, imák szerelmek írónőjehttp://www.life.hu/csalad/20160702-valik-az-izek-imak-szerelmek-ironoje-elizabeth-gilbert.htmlElizabeth Gilbert a Facebook-oldalán tette közzé a válás hírét. Család--Rubint Réka dekoltázsán minden szem megakadhttp://www.life.hu/csalad/20160626-rubint-reka-dekoltazsan-minden-szem-megakad-csaladjaval-hajokazik.htmlDélelőtt még edzést tartott, délutánra azonban sietett haza a családjához Rubint Réka, hogy együtt kiruccanjanak kicsit. A vízi kirándulás szemmel láthatóan jól telik. CsaládOrigoHatalmas szülői baki! Így nevelheted szorongóvá a gyerekedet: ne tedd!http://www.life.hu/csalad/20160702-azok-a-gyerekek-akikkel-szemben-a-szuloknek-tul-magasak-az-elvarasaik-kesobb-joval-kritikusabbak.html Egy friss kutatás szerint azok a gyerekek, akikkel szemben a szülőknek túl magasak az elvárásaik, és túlzottan hajtják őket a jó jegyekért, később jóval kritikusabbak lesznek magukkal szemben, illetve jellemzőbb lesz rájuk a szorongás és a depresszió is.Család--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.