Csobot Adél: “Tudtam, hogy nem szeretném feladni a korábbi életemet”

Forrás: Instagram/istenesbence -
anyaság élet Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Nátán felforgatta Csobot Adél és Istenes Bence életét, de ez nem jelenti azt, hogy bármiről le kellett volna mondaniuk. Mindenhová viszik magukkal a kicsit, aki nagyon jól tűri a hosszú utakat is.

Tudatosan készült az anyaságra Csobot Adél, ő mindig is fiatalon szerette volna átélni ezt az élményt, így Bencével együtt nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy Adél várandós. Bár Nátán prioritást élvez, ez nem jelenti azt, hogy a kicsi felforgatta volna az addigi életüket.

Forrás: Instagram/istenesbence

Adél mindig is tudta, hogy gyermekük lesz az első helyen, de azt nem gondolja, hogy ettől le kellene mondania bármiről is. "Az első perctől kezdve tudtam: attól, hogy megszületik a kisfiam,

nem szeretnék bezárkózni, és feladni az addigi életemet.

Nem gondolom, hogy ennek így kell lennie" - vallotta Adél a hot! Magazinnak. Nátán már nagyon sok helyen járt velük: Erdélyben az énekesnő szüleinél és Németországban is Bence édesanyjánál.

"Nátán természetesen prioritást élvez,

de szerintem lehet úgy is programokat szervezni, hogy ő ott van velünk" - mondta Adél, aki általában az ösztöneire hallgatva cselekszik, ha a kisfiáról van szó. Bence is rengeteget segít, sokszor ő oldja meg a problémás helyzeteket. "Még nem volt olyan szituáció, amiben ne állt volna helyt. (...) Hatalmas biztonságot jelent számomra, hogy ha én magam megtorpanok valamiben, akkor ő azonnal ott van, és megpróbálja megoldani a helyzetet." - vallotta be Adél, aki a szülés után máris bombaformában van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.