Janet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!"

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli -
terhesség Michael Jackson Janet Jackson kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben!

Az énekesnő 50 évesen várja első gyermekét, és bár mostanság nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, de a pletykákat hallva olyannyira felháborodott, hogy

ország-világ előtt tette tisztába a dolgokat.

"Hazugság a béranya!' - szögezte le az énekesnő, aki minden idejét a birtokán tölti, ami érthető is, hiszen heteken belül megszületik az első gyermeke.

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli

Az énekesnő bátyja, Tito viszont részletekkel is szolgált a testvére várandósságáról.

"Férjével, Wissammal izgatottan készülnek a kicsi érkezésére, már nincs hátra sok idő. A nemét nem akarták tudni, majd ha megszületik, kiderül, hogy kisfiú-e, vagy kislány. Úgyis csak az a fontos, hogy egészséges legyen" - mesélte a testvér, aki azt is hozzátette, hogy Janet biztos abban, hogy néhai testvére Michael Jackson a síron túlról segítette, hogy valóra válhasson az anyaságról szövögetett álma - írja a Best Magazin.

Ki gondolná, hogy Szandinak szinte már felnőtt fia van?http://www.life.hu/csalad/20160805-huha-szandi-kamasz-fiat-latva-felcsillant-a-szemunk.htmlSzandi 16 éves volt, amikor megismerkedett későbbi férjével, Csabával. Szerelmükből három gyermek született. Középső fiuk, Domonkos, idén nyáron tölti be a 14. életévét. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen most Domi névnapja az első, amiről édesanyja is megemlékezett. Család--Varga Iza: "Most lett látványosan nagy szakadék a lányaim között"http://www.life.hu/csalad/20160804-a-szineszno-szamara-mar-nincs-lekuzdhetetlen-akadaly.htmlKét tinédzser anyukájának lenni bizony sokszor nem könnyű, ezzel Iza is egyetért, ám ha nehézségekbe ütközik már könnyedén átlendül rajtuk. Legutóbb egy családi vakáción bizonyította, hogy számára az akadály egy ismeretlen fogalom. Család--Ördög Nóra kisfia kétéves lett, és máris kapott egy autóthttp://www.life.hu/csalad/20160804-ordog-nora-egy-edes-ajandekkal-lepte-meg-szulinapos-kisfiat.htmlMintha csak tegnap lett volna, hogy beszámoltunk arról, hogy Ördög Nóra életet adott fiának, a kis Vencelnek, és tessék, kedden már a második születésnapját ünnepelhették. Az biztos, hogy a szépséges műsorvezető kitett magáért, és egy édes ajándékkal lepte meg gyermekét. Család--David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPElvis Presley 23 éves unokája le sem tagadhatná, ki a nagyapjahttp://www.life.hu/csalad/20160803-elvis-presley-unokaja-a-nagyapjara-utott.htmlBenjamin Keough Instagram-oldalát elnézve bizton állíthatjuk, hogy kiköpött mása nagyapjának, aki az 50-es évek egyik legnagyobb szupersztárja volt. CsaládOrigoVan, aki még Rubint Réka dögös testéről is elvonja a figyelmethttp://www.life.hu/csalad/20160801-rubint-reka-bikinitestenel-csak-a-kisfia-csodalatosabb.htmlA fitneszlady Olaszországban vakációzik, ahol kisfiával, Zalánnal kiélvezik a jó időt. Réka legutóbbi fotóján anya és fia egy medencében pancsolva kapcsolódnak ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.