Gáspár Evelin és Bea asszony a Balaton partján pihengetnek: FOTÓ!

Bea asszony Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a magyar celebvilág egyik fele a Szigeten csapatja, akik pedig nem, azok a Balaton felé vették az irányt. Cinthya Dictator és Varga Viktor, valamint Kulcsár Edina és a párja is a magyar tengeren vitorláznak, és most úgy tűnik, a Gáspár családnak is arra van dolga.

Gáspár Evelin nyilvános Instagram-oldalának tanúsága szerint a sztárcsemete az anyukájával, Bea asszonnyal érkezett a Balcsira:

Mummy x Füred

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Mummy x Füred - írta a képe mellé Evelin, ami bizony a követők tetszését is elnyerte.

Rendőrt hívott a kislány, mert nem tudta felhúzni a nadrágját – A legfurább segélyhívásokhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyerekek-vicces-es-furcsa-911-hivasai.htmlA kisgyerekeknek még egészen más a veszélyérzetük, mint nekünk, felnőtteknek. Vannak dolgok, amiket tragédiaként élnek meg, ezzel szemben az igazán rázós szituációkba játszi könnyedséggel vetik bele magukat. Az alábbi mókás, vagy éppen fura történetek is ezt bizonyítják. CsaládOrigo"Köszönöm, hogy itt vagytok" - Közös szelfin a Hosszú és a Tusup családhttp://www.life.hu/csalad/20160813-hosszu-katinka-es-a-shane-tusup-csaladja-is-rioban-van-az-olimpian.htmlHosszú Katinka legutóbbi Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy nemcsak az ő, de Shane családja is kint van a párossal az olimpián, így mindenki együtt örülhet az úszónő sikerének Brazíliában. Család--A 47 éves J.Lo kockás hasával bizonyítja, hogy nem terheshttp://www.life.hu/csalad/20160813-jennifer-lopez-j-lo-47-evesen-terhes-es-ha-meglesz-a-baba-hozzamegy-casper-smathoz.htmlMint ismeretes, hetek óta azt pletykálják, hogy a 47 éves énekesnő gyermeket vár párjától, a mindössze 29 esztendős Casper Smarttól. Most azonban újabb hírek érkeztek. Család--Majka kisebbik fia egy igazi vigyorbombahttp://www.life.hu/csalad/20160812-majka-legkisebb-fia-oliver-folyton-mosolyog-kiegyensulyozott-baba.htmlMióta megszületett Majka és Dundika második gyermeke, immár két ördögien aranyos kisfiún olvadozhatunk. A folyton vigyorgó Olivéren látszik, hogy igazán kiegyensúlyozott baba. CsaládOrigoCsobot Adél: "Nehéz volt - a mai napig az!"http://www.life.hu/csalad/20160812-csobot-adel-elarulta-ki-hianyzik-az-eletebol-szeretne-ha-anyukaja-kozelebb-elne-hozza.htmlCsobot Adél 18 évesen hagyta el a szülői házat, de ennek ellenére szoros kapcsolatban maradt Erdélyben élő édesanyjával, és bár mostanában egyre többet találkoznak, Adélnak ez még mindig nem elég. Család--Pokoli bébiszitterekhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyilkos-bebiszitterek-horror-tortenetei.htmlAz ember általában félve bízza rá a gyerekét valaki másra akár csak rövid időre is, de néha mégis kénytelen segítséget kérni. Aki bébiszitter mellett dönt, többnyire alaposan utánajár az illető hátterének, időnként mégis előfordulhat, hogy rossz ember mellett dönt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.