Istenes Bence és Csobot Adél már megint lepasszolták valahova azt a gyereket

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az imádott magyar sztárpáros ismét olyan képet posztolt, amelyen nincs rajta gyönyörű gyermekük, a kis Nátán. Bence azonban már rutinosan hozzáadta fotójukhoz a #rejtelyholagyerek hashtaget, mert tudta, ez lesz a fő kérdés, amit feltesznek majd nekik a követőik.

Adél és Bence ezen a héten kint voltak a Szigeten, majd pedig egy esküvőn is tiszteletüket tették. Mindkét rendezvényen készítettek egy-egy szelfit, csemetéjük azonban egyiken sem szerepelt. Beindult hát a találgatás, ki vigyáz a kicsire, amikor a szülők mulatnak?

nagyon varunk #rihanna #sziget #bacardi #love #festival #csobotka

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Éppen azért Bence a következő fényképnél már előre odabiggyesztette a #rejtelyholagyerek jelzést, hogy ezzel is elejét vegye a kérdezgetéseknek. Adél is így tett, aki legutóbb egy interjúban mondta el, hogy az édesanyja nagyon sokat segít a bébi ellátásában, rengeteget vigyáz Nátánra, hogy a szülők kicsit kikapcsolhassanak.

#lagzika #szerelmem #rejtelyholagyerek

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

A páros azonban hiába is igyekszik, nem sikerül elhitetni a rajongókkal, hogy minden a legnagyobb rendben van a pici körül. Újra és újra érkeznek a hozzászólások arról, hogy DEHÁT HOL A GYEREK?

  • Na de hol a gyerek???
  • Már megint hol hagytátok azt a gyereket???
  • Hol a gyerek?? :´)
  • sMilyen szulok vagytok ti hat hogy meritek a gyereket leadni es magatokat jol erezni?
  • A gyerek eltunt
  • Jaaj nm is mindegy h holvan.ott van ahol van azt annyi

#szigetfestival #rihanna #love #istenespuszi

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.