Nagy munkával végzett - Régen hallottunk Natalie Portman felől

Forrás: Cao Ji / Imagine China / AFP -
Natalie Portman Fekete hattyú Csillagok háborúja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen nem hallottunk a színésznőről, aki nemrég egy interjúban mesélt új szakmájáról és az anyaságról.

Natalie kisfia, Aleph már 5 éves, a színésznő pedig nagy munkával végzett: első filmjét hamarosan játsszák a mozik. A világsztár a Good Morning America vímű műsorban beszélt az "A Tale of Love and Darkness" című filmről, ami az izraeli író, Amos Oz életrajzi ihletésű könyve - ezt filmesítette meg Natalie, és ő is játszik benne.

Forrás: Cao Ji / Imagine China / AFP

A világsztár elmondta, sokat segít neki a rendezésben az, hogy édesanya: "Rendezni kicsit olyan, mint szülőnek lenni. Fontos, hogy a munkámtól mindenki komfortosabban érezze magát, és az is, hogy mindenkiből kihozzam a legjobbat."

A színésznő mesélt arról, hogy 10 éve olvasta a könyvet, ami egyszerűen megbabonázta őt, és már akkor azt járt az eszében, hogyan lehetne megfilmesíteni.

És hogy hogyan fest most a 35 éves Natalie? A róla készült lesifotókat itt nézheted meg.

Megszületett a gyönyörű Bar Refaeli első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160812-megszuletett-a-gyonyoru-bar-refaeli-modell-elso-gyermeke.htmlAugusztus 11-én jött a világra a pici Liv. Család--Nyílt levél egy feleséghez, aki cserben hagyta férjét annak impotenciája miatthttp://www.life.hu/csalad/20160815-level-a-felesegemhez-aki-cserben-hagyott-az-impotenciammal.htmlA mai napig nincs nagyobb szégyen egy férfi számára, mint amikor szexuális aktus során csütörtököt mond a fegyver. Amikor egyáltalán vagy csak alig jön létre a behatoláshoz szükséges merevedés, vagy ha létrejön, akkor az nem marad tartós. Aki erekciós zavarral küzd, annak önértékelése, önbecsülése mindig alacsonyabb erekcióra képes férfitársainál. CsaládOrigoNyugalom! Beyoncé és Jay Z között ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/csalad/20160815-beyonce-es-jay-z-kozott-ismet-dul-a-szerelem.htmlAmióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z. Nos, ha igazak a pletykák, ha nem, a sztárpár úgy tűnik, átlendült a nehézségeken, a róluk készült fotók legalábbis erről árulkodnak.Család--Tovább folytatódik a harc: Pártos Csilla nem akar kiköltöznihttp://www.life.hu/csalad/20160815-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-fianak-ugye-nem-zarult-le-folytatodni-fog-a-lakaskiuritesi-per-es-a.htmlPártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között folytatódik a harc, nem tudnak könnyen megegyezni. Több fronton zajlik az ügy, az egyik a lakáskiürítési per. Első fokon döntött a bíróság, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie, de ő nem akarja elhagyni Pécsi Ildikó házát. CsaládOrigoMegható! Hosszú Katinka ennek az embernek köszönte meg a riói aranyérmeket http://www.life.hu/csalad/20160815-hosszu-katinka-az-edesanyjanak-mondott-koszonetet-a-rioi-sikerekert-foto.htmlA háromszoros olimpiai bajnok és olimpiai ezüstérmes Iron Lady legnagyobb szurkolói családtagjai voltak az Olimpiai Játékok alatt. Most, a 7 napos versenysorozat után végre nemcsak egy-egy rövid ölelésre és gratulációra, hanem egy egész pihenőnapra is idejük volt együtt. Család--Micsoda fotó! Ilyen volt évekkel ezelőtt a híres színésznő családjahttp://www.life.hu/csalad/20160815-kate-hudson-csodas-csaladi-fotot-posztolt-igy-festett-gyerekkent-a-sztar.htmlA színésznő imádja a családját, így egy jeles nap alkalmából rögtön egy évekkel ezelőtti közös fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.